AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Deniz yildizi nasil bitti?

Editör

Yeni Üye

Deniz yıldızı nasıl bitti?​

Başrollerini Begüm Topçu ve Cantuğ Turay’ın paylaştığı Deniz Yıldızı bu sezon yaşadığı ayrılıklar ve 12 yeni oyuncu transferiyle gündeme gelmişti. Reytinglerin düşük gelmesi ve bir türlü yükselememesi sonucu Show Tv dizi aleyhinde final kararı aldı.

Deniz Yıldızı dizisi ne zaman bitti?​

24 Ağustos 2009 tarihinde FOX’ta yayımlanmaya başladı, ilk 5 sezonu FOX’ta yayımlanan günlük dizinin 6. sezonu Star TV’de, son sezonu olan 7. sezonu ise Show TV’de yayımlandı. Dizinin bitiş nedenin reytingler olduğu öğrenildi. Deniz Yıldızı, 16 Ekim 2015 tarihinde yayımlanan 1287. bölümü ile final yaparak sona erdi.

Deniz Yıldızı Mert ve deniz neden öldü?​

Deniz Yıldızı Mert ve deniz neden öldü?
Gençlik dizisi “Deniz Yıldızı”nın iki başrol oyuncusu Koray Ergök ve Güneş Emir, geçen sezon başı en popüler oldukları dönemde diziden ayrıldı. Emir, senaryo gereği annesinin yanına gönderildi, Ergök ise öldürülerek hikâyeye veda etti.

Deniz Yıldızı neden final yaptı?​

Deniz Yıldızı neden final yaptı?
Başrollerini Begüm Topçu ve Cantuğ Turay’ın paylaştığı Deniz Yıldızı bu sezon yaşadığı ayrılıklar ve 12 yeni oyuncu transferiyle gündeme gelmişti. Reytinglerin düşük gelmesi ve bir türlü yükselememesi sonucu Show TV dizi hakkında final kararı aldı.

Deniz yıldızı son bölümde ne oldu?​

Banu, Melih yerine kendini feda etmiştir. Melih’in ise hiçbir şeyden haberi yoktur. Gizem, Eylül’ü Suna’dan kıskanmaya başlamıştır. Eylül’ün kendi kızı olduğunu bilmeyen Suna, bu duruma çok üzülmektedir.

Deniz Yıldızı Mert kimdir?​

Koray Erkök’ün Deniz Yıldızı dizisinde oynadığı Mert Demirhan karakterinin kısa açıklaması ve resmi.

Mert Öğüt kim?​

Mert Öğüt kim?
Aslen Giritliyim ama İstanbul’da doğdum. Windsurf, kitesurf ve snowboard eğitmenliği yapıyorum. 7 sene snowboard milli takımında ve 250 maç kadar da su topu milli takımında ülkemizi temsil ettim. 17 yaşında modellik yapmaya başladım. Her modelin olduğu gibi benim de sonum oyunculuk oldu.

Deniz Yıldızı sunanın bebeği kimden?​

Deniz Yıldızı sunanın bebeği kimden?
Ancak, herkesi şaşırtan mistik olaylar onları beklemektedir. Gizem’in sütü kesilmiş, Suna, Eylül bebeğin sütannesi olmuştur.

Deniz Yıldızı, 24 Ağustos 2009 tarihinde FOX'ta yayımlanmaya başlayan bir gençlik dizisiydi. İlk 5 sezonu FOX'ta, 6. sezonu Star TV'de ve son sezonu olan 7. sezonu ise Show TV'de yayımlandı. Dizinin final yapmasının nedeni, düşen reytingler ve beklenen başarıyı elde edememesiydi. 16 Ekim 2015 tarihinde yayımlanan 1287. bölümüyle final yaparak sona erdi.

Dizideki Mert karakterini canlandıran Koray Ergök, senaryo gereği öldürülerek hikayeden ayrıldı. Güneş Emir ise senaryo gereği annesinin yanına gönderildi. Bu ayrılışlar ve değişen hikaye akışı da izleyiciler arasında tartışmalara neden olmuştu.

Son bölümde ise Banu, Melih yerine kendini feda etmiştir. Melih’in ise hiçbir şeyden haberi yoktur. Ayrıca, Gizem Eylül'ü Suna'dan kıskanmaya başlamış ve Suna, Eylül'ün aslında kendi kızı olduğunu bilmemektedir. Bu gelişmelerin ardından dizi final yapmıştır.

Deniz Yıldızı'nda Mert karakterini canlandıran oyuncu Koray Ergök, gençlik dizisindeki rolüyle dikkat çekmiş ve izleyiciler tarafından sevilmiştir.

Mert Öğüt ise Giritli bir aileye sahip olup İstanbul'da doğmuş, sporcu ve model olarak kariyer yapmıştır. Snowboard milli takımında ve su topu milli takımında ülkesini temsil etmiştir. Modellik kariyerinin ardından oyunculuk alanına yönelmiştir.

Son olarak, Deniz Yıldızı dizisindeki gizemli olaylar arasında yer alan Suna'nın Eylül bebeğin sütannesi olması, seyircileri şaşırtan bir detay olmuştur. Bu tür gelişmeler dizinin finaline götüren sebeplerden biri olmuş olabilir.

Geri