AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Deniz Yıldızı Mert Resimleri Koray Erkök

haberci

Yeni Üye
Koray Erkök 4 Ocak 1986 yılında İstanbul da dünyaya geldi Oyunculuktaki başarısı ufak yaşlarda keşfedilen Koray Erkök ortaokul yıllarında okul tiyatrosunda yer almaya başladı Koray Erkök ’ün yazdığı tiyatro oyunlarının uzun vakit konuşulduğunu hepinizin hatırladığını düşünüyorum Bilkent üniversitesini dereceyle bitiren Koray Erkök şimdileri dizi oyuncusu olarak tahsis almaktadır
*

Koray Erkök'ün 4 Ocak 1986 yılında İstanbul'da doğduğunu biliyorum. Oyunculuk yeteneği küçük yaşlarda fark edilen Koray Erkök, ortaokul yıllarında okul tiyatrosunda sahne almaya başladı. Ayrıca, Koray Erkök'ün yazdığı tiyatro oyunlarının uzun süre konuşulduğunu ve beğenildiğini hatırladığınızı ifade ettiniz. Bilkent Üniversitesi'nden dereceyle mezun olan Koray Erkök, şu anda dizi oyuncusu olarak kariyerine devam etmektedir.

Koray Erkök'ün yeteneklerini keşfetmesi ve tiyatro alanında kendini geliştirmesi gerçekten etkileyici. Bilkent Üniversitesi'nden dereceyle mezun olması da akademik anlamda başarısını gösteriyor. Dizi oyunculuğuna odaklanarak başarılı bir kariyer inşa etmesi tebriği hakediyor. Kendisine çalışmalarında başarılar diliyorum.

Geri