AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Deniz Mahsüllü Tagliatelle

theking

Yeni Üye
Katılım
2 Şubat 2024
Mesajlar
231.543
Tepkime puanı
3
Puan
38
Yaş
36
Deniz Mahsüllü Tagliatelle Tanımı İçin Gereçler
3 kaşık sarımsaklı zeytinyağı
20 gram ön pişirilmiş ahtapot
30 gram kalamar
30 gram karides
30 gram iç midye
80 gram domates sosu
10 gram tereyağı
Tuz
Karabiber
Maydanoz
Su

Deniz Mahsüllü Tagliatelle Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
Evvelce hazırlamış olduğunuz sarımsaklı yağı kızgın tavaya dökünüz.
Birinci başta kalamalarları tavaya atınız ve pişmesini bekleyiniz.
Kalmamalar piştikten sonra iç midyeleri ve karidesleri ekleyin.
Daha sonra da evvelden pişirilmiş ahtapotları ekleyin.
Hepsi piştikten sonra tavaya iki yemek kaşığı kadar su ekleyin.
Suyu çektikten sonra domates sosunuzu ek edin.
Domates sosu deniz mahsülleriyle özdeşleşene kadar çekmesini bekleyin.
Haşlanmış tagliatelle makarnanızı da tavaya ekleyin.
Sonra tereyağını makarnaya ekleyin ve karıştırın.
Tuz ve karabiberle tatlandırıp, maydanoz ile süsleyin.
 
Geri
Üst