AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Deniz Feneri Gida kolisinde neler var?

Editör

Yeni Üye

Deniz Feneri Gıda kolisinde neler var?​

DENİZ FENERİ GIDA KOLİSİ İÇERİĞİ
- AYÇİÇEK YAĞI. 2 LT.
- BULGUR. 1 KG.
- HAZIR ÇORBA. 5 PAKET.
- ÇAY. 500 GR.
- KIRMIZI MERCİMEK. 1 KG.
- KURU FASULYE. 1 KG.
- MAKARNA. 2 KG (0,5 X 4 ADET)
- NOHUT. 1 KG.

Deniz Feneri nasıl bir dernek?​

Mali Tablolar. DENİZ FENERİ DERNEĞİ, yeryüzünde yardıma muhtaç son kişiye ulaşıncaya kadar durmaksızın çalışmayı ilke edinmiş bir yardımlaşma ve dayanışma derneğidir.

Deniz Feneri ne işe yarar?​

Deniz Feneri ne işe yarar?
Deniz feneri, çeşitli ışık yayıcı sistemler vasıtasıyla, gemilere rehberlik etmek amacıyla kıyılarda yapılan bina türüdür.

Deniz fenerine nasıl başvuru yapılır?​

Deniz fenerine nasıl başvuru yapılır?
Nasıl Yardım Alabilirim?
- Aşağıdaki belgeleri derneğimizin faksına, e-posta adresine veya posta adresine göndererek kaydınızı açtırabilirsiniz.
- Gerekli Belgeler.
- 1- Nüfus cüzdanı fotokopisi.
- 2- Vukuatlı nüfus kayıt örneği (e-Devlet)
- 4- Sosyo ekonomik durumunuzu ve taleplerinizi içeren bir mektup.

Deniz fenerine nasıl başvurulur yardım için?​

Deniz Feneri’ne telefonla, mektupla, elektronik postayla ulaşan ya da bizzat gelerek Mavi Masa’ya başvuran ihtiyaç sahiplerinin yardım talebinin işleme konması için gerekli belgeler istenir. Yardım sürecinin başlaması için gerekli olan evrakının teslimi elden ya da posta kanalıyla yapılır.

Gıda yardımı içinde neler var?​

Dağıtımı devam eden 23 kilogramlık gıda yardım kolileri içinde kuru fasulye, un, makarna, kırmızı mercimek, nohut, bulgur, pirinç, ay çiçek yağı, şeker ve salça bulunuyor.

Gıda yardım paketinde neler var?​

Gıda yardım paketinde neler var?
Birçok gıda ürününün bulunduğu Ramazan özel paketinde; pirinç, bulgur, salça, ayçiçek yağı, toz şeker, bakliyat ürünleri, kahvaltılık ürünler yer alıyor. Bu paket kişilerin kendisi için kullanabileceği gibi aynı zamanda yardım amaçlı da kullanılabiliyor.

Deniz Feneri Derneği kime ait?​

Deniz Feneri Derneği kime ait?
İşte karşınızda Uğur Arslan. Deniz Feneri programının kurucusu, yapımcısı ve sunucusu.
IHH yardım başvurusu nasıl yapılır?​
İHH’nın kurumsal sitesinde yer alan Gönüllü Başvuru Formu’nu doldurabilir ve gönüllü olarak çalışmalarımıza destek verebileceğiniz alanları belirtebilirsiniz. Yine 0212 631 21 21 numaralı telefondan gönüllü çalışmalarımız hakkında bilgi alabilir, kayıt yaptırabilirsiniz.

Deniz Feneri Gıda kolisinde sağlanan yardımlar oldukça geniş kapsamlı ve ihtiyaç sahiplerine önemli destekler sağlıyor. İçeriğinde bulunan ürünler şunlardır:
- Ayçiçek Yağı (2 LT)
- Bulgur (1 KG)
- Hazır Çorba (5 Paket)
- Çay (500 GR)
- Kırmızı Mercimek (1 KG)
- Kuru Fasulye (1 KG)
- Makarna (2 KG)
- Nohut (1 KG)

Deniz Feneri Derneği, yardıma muhtaç kişilere ulaşana kadar sürekli çalışmayı ilke edinmiş bir yardımlaşma ve dayanışma derneğidir. Mali tabloları hakkında da detaylı bilgi sunabilirsiniz.

Deniz Feneri, kıyılarda gemilere rehberlik etmek amacıyla yapılan bina türü olan deniz fenerleri ile ilgili bilgi veriyor. Deniz fenerleri, çeşitli ışık yayıcı sistemler vasıtasıyla gemilere yön gösterir.

Deniz Feneri'ne başvuru yapmak isteyen kişiler, belirtilen belgeleri derneğin faksına, e-posta adresine veya posta adresine göndererek başvuruda bulunabilirler. Gerekli belgeler arasında nüfus cüzdanı fotokopisi, vukuatlı nüfus kayıt örneği ve sosyo ekonomik durumu açıklayan bir mektup bulunmaktadır.

Gıda yardımı paketlerinde ise kuru fasulye, un, makarna, kırmızı mercimek, nohut, bulgur, pirinç, ayçiçek yağı, şeker ve salça gibi temel gıda maddeleri bulunmaktadır. Özellikle Ramazan özel paketlerinde daha geniş kapsamlı gıda ürünleri sunulabilmektedir.

Deniz Feneri Derneği'nin sahibi olarak Uğur Arslan ismi verilmektedir. Yardımseverlerin desteklerinin yanı sıra, IHH gibi kurumların da gönüllü başvurusu yapabileceğiniz önemli bir kaynak olduğunu belirtebilirsiniz. IHH'nın gönüllü başvuru formunu doldurarak çalışmalarına destek olabilir veya bilgi alabilirsiniz.

Geri