Deneyap haftada kac gun?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Web sitesi
forumsitesi.com.tr

Deneyap haftada kaç gün?​

Öğrenciler yüz yüze alacakları eğitimlerde hafta sonu cumartesi ya da pazar günü, öğleden önce veya öğleden sonra belirlenen seanslardan birini seçerek 4 saat boyunca atölyede eğitim görmektedir.
Deneyap ne kadar sürüyor?
Eğitim süreci ilk 24 ay proje temelli dersler ve son 12 ay takımlar dönemi olmak üzere 2 aşamadan oluşmaktadır. Ders Dönemi: Öğrenciler 11 ayrı başlıkta teknoloji ve proje geliştirme temelli eğitimler almaktadırlar.

Deneyap kaç kişi alınacak?​

Bu sınavların ardından 11 bini aşkın öğrencimiz eğitim almaya hak kazanacak ve 3 yıl boyunca eğitim görecek.” Deneyap eğitimleri sonucunda dünya çapında başarılar elde eden takımlar olduğuna dikkat çeken Bayraktar, “TEKNOFEST’teki yarışmalara katılacak öğrenciler bu atölyelerde yetişiyor.
Deneyap eğitmen ücreti ne kadar?
Eğitmen ücretleri, verilen eğitim için saat bazlı olarak verilmektedir. 1 saatlik eğitim ücreti 2021 Yılı için 40-45 TL aralığında ön görülmektedir.
Sınav, 1 Haziran 2022- 26 Haziran 2022 tarihleri arasında 42 ilde belirlenecek merkezlerde seanslar halinde gerçekleşecektir. Başvuru yapmak için tıklayınız. Sınav takvimi ve Deneyap Teknoloji Atölyeleri Öğrenci Seçme Sınavı Kılavuzuna ulaşmak için tıklayınız.
Deneyap ne zaman bitecek?

Deneyap ne öğretiliyor?​

YAZILIM TEKNOLOJİLERİ Yazılım Teknolojileri eğitiminde öğrencilere temel programlama mantığı, problem çözümüne yönelik algoritmaları tasarlama ve tasarlanan algoritmaları, C++ programlama dilini kullanarak kodlama öğretilir.
Deneyap sınavı kazananlar ne olacak?
36 aylık eğitim programına dâhil olmaya hak kazanan öğrenciler; “Tasarım ve Üretim”, “Robotik ve Kodlama”, “Elektronik Programlama ve Nesnelerin İnterneti”, “İleri Robotik”, “Siber Güvenlik”, “Enerji Teknolojileri”, “Havacılık ve Uzay Teknolojileri”, “Yazılım Teknolojileri”, “Malzeme Bilimi ve Nanoteknoloji”, “Mobil …

Deneyap eğitmen nedir?​

Eğitmen eğitimlerine katılarak başarıyla tamamlayan adaylar, nihai eğitmen olmak üzere belirlenir ve ildeki ilgili Deneyap Teknoloji Atölyesine atanarak eğitim vermeye başlar. Eğitmen adayları, eğitim esnasında ve sonrasında eğitimi veren kişilerce değerlendirilir.
Deneyap uygulama sınavı ne zaman 2022?
Birinci aşama olan e-sınavdan yeterli puanı alan öğrenciler için uygulama sınavı tarihi belli oldu. Ortaokul grubu öğrencileri için sınav 12 Şubat 2022 tarihinde, lise grubu öğrencileri için 13 Şubat 2022 tarihinde gerçekleşecektir.
Sınav, 11 Ekim – 31 Ekim tarihleri arasında 27 ilde belirlenecek merkezlerde seanslar halinde gerçekleşecektir. SINAV TAKVİMİ GÜNCELLENMİŞTİR. Sınav takvimi ve Deneyap Teknoloji Atölyeleri Öğrenci Seçme Sınavı Kılavuzuna ulaşmak için tıklayınız.
Deneyap atölyelerinde hangi dersler var?
Eğitim Başlıklarımız

Geri