AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Deney7 Oğuz'a Yardım edeLim hadi miLLet

haberci

Yeni Üye
Selam beyler Deney 7 var biliyosunuz bu akşam başladı Oğuz'a yardım etmemiz gerek
1 Gorev Msn'ine 300 kişi eklemeli sm biggrinkinggif
2 Gorev Arkadaşı Windows Live'a eklemek !!
3 Gorev Sozluk yazarları , yazabildikleri tum sozluklere (ekşi,itu,vs sozluk) Oğuz Uslu isimli bi başlık acmanız ?
5 Gorev Facebook'ta Oğuz Uslusayfasının hayranı ol
6 Gorev twittercomdeney7oguz takip et
7 Gorev Oğuz Uslu (deney7oguz) on Twitter arkadaş ol
Msn adresi vermek yasak bu yuzden Deney7 Turkiye'nin ilk dijital deneyi! adresine girip cam 1 'den oğuz'u takip edin Arada veriyor msn adresini , isteyene pm atabilirim
Evet arkadaşlar hepimiz Oğuz a destek verelim yapmanız gereken Deney7 Turkiye'nin ilk dijital deneyi! adresine girip Destek Ver butonuna tıklamak ayrıca siteye Teşekkur ediyor Forumdas ailesi olarak hepimiz Oğuz a destek verelim ve onu 1 yapalım ve hediyeleri kazanalım
1) Bu yarışma nedir , neyin nesidir ?
Cevap Microsoft'un yeni cıkaracağı windows 7 adlı işletim sistemi icin duzenlediği yarışmadır 7 gun surecek bu buyuk macera , deney7com'dan 724 canlı olarak yayınlanacak 2 yarışmacı zamana karşı yarışırken 77 gorevi de tamamlamaya calışıyorlar
2) Msn adresini nerden bulabilirim ?
Cevap Bana yada buraya msn'iistediğinizi soyleyen bir mesaj atmanız yeterlidir sm okgif
3) Nasıl hediye kazanabiliriz ?
Oğuz'un yapacağı gorevler sırasında ona yardımcı olursak Microsoft , Hp, Casper ve Intel'den muthiş hediyeler kazanıyoruz ( Laptoplar , Taşınabilir Disk'ler )
4) Peki Oğuz kimdir ?
imagesdeney7oguzayardimedelimhadimillet5ad199b725ec6
1989 yılından itibaren Balıkesirde denek olarak yetiştirildim Cubuk ve fasulye saymak, kızların sacını cekmek, silgi fırlatma, tuf tuf atma, online oyun oynama, copten adam cizme gibi bir cok zorlu eğitimden gectim
Yıllarca normal insanların arasında, kimse bilmeden gizli bir yaşam surdum Ben Oğuz ve işte bu da benim normal hayat hikayemdi Şimdi ise olmam gereken yerde, Deney7deyim
Şu anda benim profilimin hemen yanında duran sarışın ise, benim ezeli rakibim oluyor Tum hayatım boyunca tek bir amac icin yetiştirildim, Sarışını yen, Deney7yi kazan! Bunu başarmamda bana yardımcı olmaya var mısın?