AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Denetim masasinda neler yer alir?

Editör

Yeni Üye

Denetim masasında neler yer alır?​

Denetim Masası Öğeleri
- Ağ ve Paylaşım Merkezi: Bu kısayol, yardımıyla şuan bilgisayarınız üzerinde mevcut olan bağlantı, türlerini görüntüleyebilir, bağlantı ve bağlantı donanımlarınızla ilgili ince ayarlar gerçekleştirebilirsiniz.
- Aygıt Yöneticisi: Bilgisayarınızdaki tüm donanımların görüntülenebileceği kısayoldur.

Denetim masasında hangi ayarlamalar yapılır?​

Denetim masasında hangi ayarlamalar yapılır?
Fare, Bölge, Tarih ve Saat, Denetim masası içerisinden tüm donanım ve yazılım ayarlamaları yapılabilir. Ayrıca arka plan, renkler, kilit ekranı, temalar, yazı tipleri gibi özelliklerin ayarlanabileceği Kişiselleştirme ayarlarına da değinilecektir.

Windows 10 da denetim masasına nasıl girilir?​

Windows 10 da denetim masasına nasıl girilir?
Windows’da Denetim Masası’nı Açma
- Görev çubuğundaki Başlangıç düğmesinin yanındaki arama kutusuna denetim masası yazın. Sonuç listesinden Denetim Masası ögesini seçin.
- Not: Birçok Denetim Masası özelliği Ayarlar ögesinde daha basit ve hızlıdır.

Denetim masası Görüntüleme ölçütü olarak ne kullanılır?​

Denetim Masası’nda farklı kategorileri (örneğin Sistem ve Güvenlik, Programlar veya Erişim Kolaylığı) seçip her bir kategoride listelenen genel görevlere bakarak gezinebilirsiniz. Ya da tüm Denetim Masası öğelerinin listesini görüntülemek için Görüntüleme ölçütü bölümünden Büyük simgeler veya Küçük simgeler’e tıklayın.

Denetim Masasına nasıl gidilir?​

Denetim Masasına nasıl gidilir?
Yine de, Denetim Masası’nı Windows 10’da başlatmak çok kolaydır: Başlat düğmesine tıklayın veya Windows tuşuna basın, Başlat menüsündeki arama kutusuna “Denetim Masası” yazın ve Giriş düğmesine basın. Windows Denetim Masası uygulamasını arayacak ve açacaktır.

Windows R ile denetim masası nasıl açılır?​

Windows R ile denetim masası nasıl açılır?
Denetim masası nereden nasıl açılır?
- Windows + R tuşlarına birlikte basınız.
- Çalıştır penceresi açılacaktır.
- Çalıştır penceresine “control” komutunu yazın ve enter tuşuna basarak denetim masasını açabilirsiniz.
Denetim masası posta simgesi nerede?​
Denetim Masası’nda Posta uygulamasını bulma Yeni uygulamanın eski Windows Başlat Menüsü’ni ve ardından Ara’yı seçin ve Denetim Masası yazın. Arama sonuçlarında Denetim Masası’nı seçin. Denetim Masası penceresinin sağ üst köşesindeki Denetim Masası’nda Ara kutusuna Posta yazın. Posta’ya çift tıklayın.

Denetim hangi tuş?​

Denetim hangi tuş?
Windows 8 ve 8.1’de, başlat düğmesini sağ tıklayabilir veya Windows + X tuşlarına basıp “Denetim Masası” nı tıklayabilirsiniz.

Geri