- Konu Yazar
- #1
Demleme Sebzeli Makarna Tanımı İçin Materyaller
2 adet biber
2 adet soğan
1 paket dilediğiniz makarna
1 yemek kaşığı domates salçası
1/5 yemek kaşığı tatlı biber salçası
5 diş sarımsak
1 çay kaşığı tuz
1 çay kaşığı kimyon
1 çay kaşığı pul biber
1 çay kaşığı kekik
1 yemek kaşığı ayçiçek yağı
Üzerini geçene kadar kaynar su
1 çay bardağı süt
Demleme Sebzeli Makarna Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
Birinci olarak soğanı ayçiçek yağında kavuruyoruz.
Daha sonrasında biber sarımsak ve biberi de ekliyoruz.
Daha sonra süt ile özdeştirip makarnayı da kavuruyoruz.
Son olarak baharatları ekleyip pişmesini bekliyoruz.
2 adet biber
2 adet soğan
1 paket dilediğiniz makarna
1 yemek kaşığı domates salçası
1/5 yemek kaşığı tatlı biber salçası
5 diş sarımsak
1 çay kaşığı tuz
1 çay kaşığı kimyon
1 çay kaşığı pul biber
1 çay kaşığı kekik
1 yemek kaşığı ayçiçek yağı
Üzerini geçene kadar kaynar su
1 çay bardağı süt
Demleme Sebzeli Makarna Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
Birinci olarak soğanı ayçiçek yağında kavuruyoruz.
Daha sonrasında biber sarımsak ve biberi de ekliyoruz.
Daha sonra süt ile özdeştirip makarnayı da kavuruyoruz.
Son olarak baharatları ekleyip pişmesini bekliyoruz.