- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
Demir Çelik hisseleri neden yükseliyor?
Pandemi sonrası ekonomilerde yaşanan açılma Rusya ile Ukrayna savaşı demir çelik ve Ereğli hisselerinin parlamasına neden oldu. Hissenin son 6 aydaki getirisi yüzde 139 oldu. Beklentilerin yükseldiği hissede yatırım kuruluşları hedef fiyatlarını yukarı taşıyor. İş Yatırım hisse için 38,70 TL hedef fiyat öngörüyor.Izmir Demir Çelik kime ait?
İDÇ, 23.000.000 TL ödenmiş sermayeli şirketin ,81’ine doğrudan, .98’ine dolaylı olarak sahiptir. İDÇ Liman İşletmeleri A.Ş.’de İzmir Demir Çelik Sanayi A.Ş. temsilcisi Mahmut Nedim KOÇ’tur.Iskenderun Demir Çelik neden düşüyor?
OYAK YATIRIM – İsdemir ISDMR Hisse Analiz 4Ç19 – 12.02.2020 Çelik fiyatları ve hammadde maliyetleri arasındaki makasın daralması ve yüksek vergi gideri, karlılıkta yıllık ve çeyreksel bazda düşüşün önemli nedenleridir. Şirketin satış gelirleri 4Ç19’da yıllık bazda düşerek 3,863mn TL olmuştur.
Izmdc cezası ne zaman bitiyor?
Tedbirin uygulanacağı son tarih 24/12/2021’dir.Demir Çelik hisseleri nelerdir?
BİST Basit Metaller BileşenlerEreğli Demir Çelik ne zaman temettü verecek 2022?
EREGL Temettüleri
Izmir Demir Çelik kime satıldı?
Erdemir’in en güçlü talipleri arasında yeralan Mittal ailesi, İzmir Demir Çelik’i (İzdemir) satın aldı. 78 milyon 447 bin dolar peşin ödeyerek İzdemir’in çoğunluk hissesini İş Bankası’ndan alan Mittal grubu, dünyanın en büyük demir çelik üreticisi konumunda bulunuyor.Mahmut Nedim Koç kimdir?
Şanlıurfa’da 1965 yılında doğan Mahmut Nedim Koç 1986-1993 yıllarında Demir Çelik ürünleri imalatı ve ticareti yapmış,1993 yılında kurucu ortağı ve yöneticisi olduğu Koç Haddecilik Teks.İnş ve Tic A.Ş den sonra 2004 yılından itibaren Dagi Giyim Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürütmektedir.Isdemir temettü 2022 ne zaman?
ISDMR Temettüleri
Izmir Demir Çelik brüt takas yasağı ne zaman bitiyor?
TEDBIRLERIN UYGULANACAGI SON TARIH 30/11/2020`DIR.Izmir Demir Çelik neden zarar ediyor?
İzmir Demir Çelik Sanayi A.Ş’de, 2020 yılının ilk dokuz ayında 665.904.260 TL dönem zararı oluştuğu açıklandı. Şirket tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yapılan açıklamada ” ”2020 yılın ilk dokuz ayında döviz kurlarının yükselişine devam etmesi finansman zararı oluşmasına neden olmuştur.Çelik hisseleri hangileri?
BİST Basit Metaller Bileşenler