AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Demet Sağıroğlu Gittiğim Yol Şarkı Sozu

haberci

Yeni Üye
demet sağıroğlu gittiğim yol,demet sağıroğlu gittiğim yol şarkı sozu,demet sağıroğlu gittiğim yol
Demet Sağıroğlu Gittiğim Yol
Bugun yanımda olmayanlar
Yarın gonlumde hic olmayacaklar
Gecen vakitleri, omurluk halleri
Eften puften saysınlar
Bugun yanımda olmayanlar
Elbet yarın da hic olmayacaklar
Kırıp dokulmeden silip supurmeden
Beni yok varsaysınlar
İcimdeki tum sevgiler
Kırılınca birer birer
Actım kalbimi guzel her şeye
Hoş gelsinler teker teker
Gittiğim yol benimdir a canım
Herkesin yolu başka
Cizdiğim izler derindir canım
Senin izlerin buz dağ
Guya beni onemseyenler
Beni benden daha cok duşunenler
Kalbimi sokmeden unufak etmeden
Rahat etmeyecekler
İcimdeki tum sevgiler
Kırılınca birer birer
Actım kalbimi guzel her şeye
Hoş gelsinler teker teker
Gittiğim yol benimdir a canım
Herkesin yolu başka
Cizdiğim izler derindir canım
Senin izlerin buz dağ

Demet Sağıroğlu'nun "Gittiğim Yol" şarkısının sözleri çok derin ve duygusal bir anlatıma sahip. Şarkıda, geçmişte yanında olmayanların, gelecekte de kalpte olmayacaklarının vurgusu yapılıyor. Hayatta herkesin farklı yolları olduğundan bahsedilirken, şarkının ana teması kendine olan güven ve değeri bilme üzerine kurulmuş gibi görünüyor.

İçsel sevgilerin kırıldığında nasıl dağıldığı ve kalbin güzel şeylere nasıl açıldığı anlatılırken, "Gittiğim yol benimdir a canım, herkesin yolu başka" sözleriyle özgünlük ve kişisel yolculuğun önemi vurgulanıyor. Ayrıca, şarkıda karşılaştırmalarla, kendine değer verenlerin ve gerçekten önemseyenlerin nasıl belirlendiğine dair bir mesaj da yansıtılıyor.

Sonuç olarak, Demet Sağıroğlu'nun "Gittiğim Yol" şarkısı, insan ilişkilerine ve kişisel gelişime dair derin anlamlar içeren güçlü bir parça olarak öne çıkıyor. Dinleyicileri kendi iç dünyalarına ve hayatlarının yönüne dair düşünmeye sevk eden etkileyici bir eser olduğunu söyleyebiliriz.