Demet Akalin ne zaman cikti?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Web sitesi
forumsitesi.com.tr

Demet Akalın ne zaman çıktı?​

Genel af hangi suçları kapsıyor?
Genel af, belli bir tarihe kadar işlenen bir suç veya suç grubu ile ilgili tüm hukuki neticelerin ortadan kaldırılması amacıyla çıkarılabileceği gibi tüm suçların hukuki neticelerini ortadan kaldırmak amacıyla da çıkarılabilir.

The unforgivable devam edecek mi?​

The Unforgivable, 24 Kasım’da bazı sinemalarda vizyona girecek. Ardından 10 Aralık 2021 tarihinde ise Netflix kütüphanesindeki yerini alacak. Filmin Türkiye sinemalarında yer alıp almayacağı ise henüz belli değil.
Genel af neden çıkar?
Buna göre: Genel Af: kamu davalarının düşmesi ya da mahkumiyetin sonuçları ile ortadan kalkması olarak tanımlanabilmektedir. Özel Af: İnfazı kesinleşen hapis cezasının kaldırılması, sürenin azaltılması veya para cezasına dönüştürülmesi olarak tanımlanabilir.

Demet Akalın Oğuz Kayhan neden ayrıldı?​

Demet Akalın’ın sevgilisi Oğuz Kayhan’dan ayrılmasının gerçek nedenin “ihanet” olduğu ortaya çıktı. Akalın’ın, sevgilisinin cep telefonunda sosyetenin tanınmış ismi Selin İmer’den gelen aşk mesajlarını yakaladığı öğrenildi.
The unforgivable ne anlatıyor?
Cinayetten hüküm giyen bir kadın, hapisten çıktıktan sonra onu affetmeyi reddeden bir topluma yeniden girer ve terk etmek zorunda kaldığı kız kardeşini aramaya başlar. Canınız neyi isterse izleyin. Bu sert dramada Sandra Bullock’a Viola Davis, Vincent D’Onofrio ve Jon Bernthal eşlik ediyor.

The unforgivable güzel mi?​

netflix yapımı izlediğim en güzel filmlerden biri.. twist de iyiydi bu arada.. sandra bullock’un yüzünde bir tuhaflık var fakat film beni dumur etti adeta. yaşadığı acıyı, çaresizliği ve maruz kaldığı zorbalığı ben yaşıyormuşum gibi hissettim.

Geri