- Konu Yazar
Deluxe Burger ne demek?
Tavukburger eti, küçük boy susamlı sandviç ekmeği, cheddar peyniri, barbekü sosu ve çıtır kaplamalı soğanlarıyla Burger King’in lezzet alternatifini, enfes patates kızartması ve içeceğiyle birlikte istediğin gibi yaşa!Junior burger ne demek?
Hamburger eti, küçük boy susamlı sandviç ekmeği, salatalık turşusu, ketçap, mayonez, doğranmış marul, domates ve soğandan oluşan, Whopper® lezzetinden vazgeçemeyenlere nefis bir seçim. Enfes patates kızartması ve içeceğiyle birlikte Whopper Jr. Menü keyfini istediğin gibi yaşa!Whopper Jr ne kadar?
5 Adet Whopper Jr® + Patates Kızartması (King) + 10’lu Soğan Halkası + 1 L. İçecek kişi başı sadece 28,00 TL!
Chicken Deluxe nedir?
roast chicken, susamlı ekmek, domates, marul, mayonez beşlisi ile servis edilen ve arby’s yaprak kesimli tavuk burgerinin adı.Etli barbekü Deluxe burger tadı nasıl?
Burger King Etli Barbekü Deluxe Burger Hayal Kırıklığıdır Gelince gerçekten pişman oldum aldığıma çünkü hamburger çok küçüktü. Çocuk menüsü hamburgeriyle aynı boy resmen ve beni gerçekten hayal kırıklığına uğrattı. Bilseydim böyle olduğunu boyutunu kesinlikle sipariş vermezdim. Parasına göre uygun…Burger King menülerinde r ne demek?
üst edit 3 : yuvarlak icindeki r harfi ® registered trademark, tescilli marka manasina geliyormuş. ilk söyleyen arkadaş da sallamış, isim verip rencide etmeyeceğim. ayrıca aşağıda harrastan bashsetmeme rağmen hala soranlara ağır küfür edicem ama tutuyorum kendimi.
Cheese Burger nasıl olur?
Hamburger ekmeklerini ikiye ayırın. Ekmeklerin üzerine marul yapraklarını, dilimlediğiniz domatesi ve salatalık turşusunu yerleştirin. Son olarak birer dilim cheddar peyniri yerleştirin. Buzdolabında çıkardığınız köfte harcını tekrar yoğurup hamburger ekmeklerinin büyüklüğünde 4 adet köfte yapın.Köfte burger küçük mü?
et/sos oranının 1’den küçük olduğu ve acilen bu oranın 1’e yaklaştırılması gereken burger türü. anormal baharatli oldugunu dusundugum hamburger. double’i da cikmis olan ve bu sayede et/sos oranı daha tahammul edilebilir seviyeye ulasmis olan yiyecek.Burger King r ne oluyor?