AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Deloitte hangi sektorde?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Deloitte hangi sektörde?​

Deloitte, denetim, danışmanlık, finansal danışmanlık, risk danışmanlığı, vergi ve ilgili alanlarda hizmet sunan dünyanın önde gelen profesyonel danışmanlık şirketlerinden birisidir.

Deloitte risk Advisory nedir?​

Deloitte, kurumların risk değeri bilinen stratejik seçimler yapmalarına, işlerini büyütmek ve itibarlarını korumak için yıkıcı etkilere karşı hazırlıklı olmalarına yardım eder.

Deloitte denetim ne yapar?​

Deloitte denetim ne yapar?
Denetim Yaklaşımımız Deloitte Audit olarak bilinen yaklaşımımız, müşterilerimizin faaliyetlerini kapsamlı bir şekilde anlamamızı gerektiren yenilikçi, teknolojik, faaliyet odaklı ve tüm yılı kapsayan bir denetim yaklaşımıdır. Müşterilerimize, yüksek kaliteli ve risk azaltıcı denetim hizmetleri sunmaktayız.

Deloitte Türkiye kaç kişi çalışıyor?​

Deloitte Türkiye kaç kişi çalışıyor?
Türkiye’de 1986 yılında çalışmalarına başlayan Deloitte, bugün İstanbul ve Ankara’da konularına göre faaliyet gösteren aşağıdaki üç şirket yaklaşık 900 kişilik kadrosuyla profesyonel hizmetler sunmaktadır: Deloitte Danışmanlık A.Ş.

Big Four ne iş yapar?​

Dört Büyük’ün her biri müşterilerine denetim, güvence, vergilendirme, yönetim danışmanlığı, aktüerya, kurumsal finansman ve hukuk hizmetleri sunmaktadır.

Risk danışmanı ne yapar?​

Risk danışmanlığı, risk yöntemini iyi şekilde yapmak için verilen bir hizmettir. Herhangi bir risk durumu söz konusu olduğunda işletmelerin nasıl bir yol izlemesini gerektiği, bu konuda uzman kişiler tarafından belirlenir. Bazı durumlarda yönetim kurulu, etkisiz kalabilir. Bu zamanlarda profesyonel bir destek gerekir.

Risk Advisory ne iş yapar?​

Risk Advisory ne iş yapar?
Grubun ve grup şirketlerinin risklerini belirlemek, ölçümlemek ve risk haritaları sayesinde aksiyon planlarının oluşturulmasını sağlamak, Risk analiz metotlarını çeşitli kaynaklardan izleyerek, takip etmek ve risk model analizini gerçekleştirmek, yer alır.

Denetim firması ne iş yapar?​

Denetim firması ne iş yapar?
Denetim, bir kuruluşun mali kayıtlarının ve şirket tarafından gerçekleştirilen finansal işlemlerin gerçeği yansıtacak şekilde belgelendiğinin kontrol edildiği bir süreçtir. Denetim uzmanı ise, belirtilen görevler kapsamında firma denetimini gerçekleştirmekle sorumludur.
Başak Vardar Deloitte kimdir?​
CEO. Kurumsal Finansman alanında 20 yıllık tecrübesi bulunan Başak Vardar, 2007 yılında Deloitte’a Partner olarak katılmadan önce farklı danışmanlık şirketlerinde kurumsal finansman alanında çalışmıştır.
Denetim firmaları ne iş yapar?​

Big Four hangi şirketler?​

Big Four hangi şirketler?
Büyük Dörtlü veya Big Four, dünyadaki en büyük dört profesyonel hizmet ağına atıfta bulunmak için kullanılan takma addır. Liste Deloitte, Ernst & Young, KPMG ve PricewaterhouseCoopers’tan oluşur.

Deloitte, başta denetim olmak üzere danışmanlık, finansal danışmanlık, risk danışmanlığı, vergi ve ilgili alanlarda hizmet sunan dünyanın önde gelen profesyonel danışmanlık şirketlerinden biridir. Denetim hizmeti, kuruluşların mali kayıtlarının doğruluğunu kontrol etmek amacıyla yapılan bir süreçtir. Deloitte'in denetim yaklaşımı, müşterilerin faaliyetlerini detaylıca anlamalarını sağlayarak yüksek kaliteli ve risk azaltıcı denetim hizmetleri sunmayı amaçlar.

Risk danışmanlığı ise, kurumların karşılaşabileceği riskleri belirlemek, ölçmek ve yönetmek için hizmet veren bir alandır. Risk Advisory hizmeti ise, grupların ve grup şirketlerinin karşılaşabileceği riskleri tespit ederek aksiyon planları oluşturmayı, risk analiz metodolojilerini takip ederek risk model analizi yapmayı içerir.

Ayrıca, Deloitte Türkiye genelinde yaklaşık 900 kişiye istihdam sağlayarak İstanbul ve Ankara'da profesyonel hizmetler sunmaktadır. CEO Başak Vardar, kurumsal finansman alanında 20 yıllık tecrübeye sahip bir isimdir.

Big Four ise, dünyadaki en büyük dört profesyonel hizmet ağına atıfta bulunan bir terimdir. Bu dört şirket Deloitte, Ernst & Young, KPMG ve PricewaterhouseCoopers'tan oluşmaktadır ve genellikle müşterilerine denetim, güvence, vergilendirme, yönetim danışmanlığı, aktüerya, kurumsal finansman ve hukuk gibi hizmetler sunmaktadırlar.

Geri