AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Deloitte denetim nedir?

Editör

Yeni Üye

Deloitte denetim nedir?​

Denetim Yaklaşımımız Deloitte Audit olarak bilinen yaklaşımımız, müşterilerimizin faaliyetlerini kapsamlı bir şekilde anlamamızı gerektiren yenilikçi, teknolojik, faaliyet odaklı ve tüm yılı kapsayan bir denetim yaklaşımıdır. Müşterilerimize, yüksek kaliteli ve risk azaltıcı denetim hizmetleri sunmaktayız.

Denetimde şeffaflık Raporu nedir?​

Şeffaflık Raporu aşağıdaki başlıklar hakkında bilgi sunmaktadır: Şirket’in Hukuki Yapısı ve Ortakları Kilit Yöneticiler ve Sorumlu Denetçiler. İçinde Bulunulan Denetim Ağının Hukuki ve Yapısal Özellikleri.

DRT Bağımsız Denetim kimin?​

DRT Bağımsız Denetim kimin?
DRT Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş. (“Şirket”), Deloitte Touche Tohmatsu Limited (“DTTL” veya “Deloitte Global”) şirketinin Türkiye’deki üye firması olup, Türkiye’de bağımsız denetim, bilgi sistemleri denetimi, iç denetim ve muhasebe hizmetleri sunmaktadır.

Ali Çiçekli kimdir?​

Denetim Hizmetleri Lideri Ali Çiçekli kariyerine 1998 yılında denetim asistanı olarak başlamıştır. Görevine 2002 -2004 yılları arasında ABD Boston ofisinde devam etmiştir. Çok uluslu üretim şirketlerinin Kırgızistan, Kazakistan ve Özbekistan gibi ülkelerde denetim müdürlüğünü üstlenmiştir.

Şeffaflık Raporu ne zaman verilir?​

Bağımsız Denetim Yönetmeliğinin 36 ncı maddesinin birinci fıkrasına göre şeffaflık raporu bildirimlerinin, ilgili takvim yılını müteakip, özel hesap dönemi kullanan denetim kuruluşları için ise hesap döneminin kapanışını müteakip dördüncü ayın sonuna kadar yapılması gerekmektedir.

Hüseyin Gürer kimdir?​

Hüseyin Gürer kimdir?
1961 doğumlu olan Hüseyin Gürer, İzmir Ege Üniversitesi’nden lisans derecesi ve Ankara Orta Doğu Teknik Üniversitesi İşletme Bölümü’nden yüksek lisans derecesine sahiptir. Gürer Kariyerine 1986 yılında Deloitte Türkiye’de başladı ve 1989-1990’da Deloitte Londra ofisinde denetçi olarak çalıştı.
Deloitte sahibi kim?​
Deloitte, 1845 yılında William Welch Deloitte tarafından kurulan Deloitte Touche Tohmatsu Limited bünyesindeki denetim, danışmanlık, finansal danışmanlık, risk danışmanlığı, vergi ve ilgili alanlarda profesyonel danışmanlık markasıdır. Deloitte Touche Tohmatsu Limited İngiltere merkezlidir.
ALC Lojistik sahibi kimdir?​
Basın toplantısında konuşan ALC Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çiçekli, şirketlerinin 6’ıncı yılını doldurduğunu belirterek, “Ancak biz uzun yıllar farklı şirketlerde faaliyetlerimizi sürdürdük. Ben 36 yıldır lojistik sektöründeyim.

Deloitte kaç ülkede var?​

Deloitte kaç ülkede var?
Deloitte, 140’a yakın ülkede, 700 ofiste, çalışmakta olan 150,000 personeli ile dünyanın en büyük muhasebe, denetim, vergi ve yönetim danışmanlığı hizmeti sunan uluslararası firmalarından birisidir.

Deloitte hangi sektörde?​

Deloitte, denetim, danışmanlık, finansal danışmanlık, risk danışmanlığı, vergi ve ilgili alanlarda hizmet sunan dünyanın önde gelen profesyonel danışmanlık şirketlerinden birisidir.

Deloitte, dünyanın önde gelen profesyonel danışmanlık şirketlerinden biridir. 1845 yılında William Welch Deloitte tarafından kurulan Deloitte Touche Tohmatsu Limited çatısı altında faaliyet gösteren Deloitte, muhasebe, denetim, vergi, finansal danışmanlık, risk danışmanlığı ve diğer ilgili alanlarda hizmet sunmaktadır.

Denetim hizmetleri alanında DRT Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş. gibi bağlı şirketleriyle Türkiye'de faaliyet gösteren Deloitte, müşterilerine kapsamlı ve yenilikçi denetim hizmetleri sunmaktadır. Deloitte'nin denetim yaklaşımı olan Deloitte Audit, müşterilerin faaliyetlerini derinlemesine anlayarak yüksek kaliteli ve risk azaltıcı denetim hizmetleri sunmayı hedeflemektedir.

Deloitte'nin küresel ağının genişliği de dikkate değerdir. Yaklaşık 140 ülkede 700 ofisi bulunan Deloitte, 150,000'i aşkın çalışanı ile dünya genelinde hizmet vermektedir. Bu çerçevede, Deloitte müşterilerine geniş bir coğrafyada yerel ve uluslararası düzeyde destek sağlayabilme kapasitesine sahiptir.

Öte yandan, Deloitte'nin Şeffaflık Raporu, şirketin hukuki yapısı, ortakları, kilit yöneticileri ve denetçileri ile içinde bulunduğu denetim ağının hukuki ve yapısal özellikleri hakkında bilgi sunmaktadır. Bu rapor, şirketin şeffaflığını artırarak paydaşlarla iletişimi geliştirmeyi amaçlamaktadır.

Son olarak, Deloitte çalışanları içinde kariyerine 1998 yılında başlayan Denetim Hizmetleri Lideri Ali Çiçekli ve 1986 yılında Deloitte Türkiye'de işe başlayan Hüseyin Gürer gibi deneyimli isimler de bulunmaktadır. Bu isimler, hem Deloitte'nin uzmanlık alanlarına katkı sağlamakta hem de şirketin başarılı bir şekilde büyümesine ve gelişmesine destek olmaktadır.

Geri