Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Dell dizustu bilgisayar kamerasi nasil acilir?

Editör

Yeni Üye

Dell dizüstü bilgisayar kamerası nasıl açılır?​

Dell Web Kamerası Tanılamasını çalıştırın….
- Fn tuşunu Windows (
- Arama kutusuna aygıt yöneticisi yazın.
- Sonuç listesinde Aygıt Yöneticisi’ni (Denetim masası) seçin.
- Görüntüleme Aygıtları (Kameralar olarak da listelenmiş olabilir) öğesinin solundaki oka dokunun veya tıklayın.

Dell laptop modeli nerede yazar?​

Arama kutusuna msinfo32 yazın. Sistem Bilgileri penceresini açmak için arama sonuçları listesinde msinfo32 öğesine dokunun veya tıklayın. Sistem bölümünde Model: öğesini arayın.

Dell laptop klavye ışıkları nasıl açılır?​

Dell laptop klavye ışıkları nasıl açılır?
Bilgisayar kapalıyken güç düğmesine basın. Hemen saniyede bir defa F2 tuşuna basmaya başlayın (bilgisayar Windows’a önyükleme yaparsa bilgisayarı kapatın ve yeniden deneyin). Sistem Yapılandırması öğesinin yanındaki + işaretine tıklayın. Keyboard Illumination (Klavye Aydınlatma) öğesine tıklayın.

Dell servis etiketi nasıl bulunur?​

Dell servis etiketi nasıl bulunur?
- Ekranın sol alt kısmındaki Windows arama çubuğuna cmd yazın ve ardından sonuçlar listesinden Komut İstemi öğesini seçin.
- Komut İstemi penceresinde, wmic bios get serialnumber yazın ve Enter tuşuna basın.
- Servis Etiketi (Seri Numarası) aşağıdaki resimde gösterildiği gibi görünür.

Windows 7 dizüstü bilgisayar kamerası nasıl açılır?​

Windows 7 Laptoplarda Kamera Açma Tara bölmesinde tarayıcılar ve kameraları göster kısmına tıklamanız yeterli olacaktır. Burada laptop kameranızı aktif ederek, kullanmaya başlayabilirsiniz.

Laptop kamera neden çalışmaz?​

Windows 10’da kameranız çalışmadığında yeni bir güncelleştirmeden sonra sürücüler eksik olabilir. Ayrıca virüsten koruma programınız kamerayı engelliyor, gizlilik ayarlarınız bazı uygulamalar için kamera erişimine izin vermiyor ya da kullanmak istediğiniz uygulama ile ilgili bir sorun olabilir.

Laptop modeli nerede yazar?​

Laptop modeli nerede yazar?
Sol altta bulunan Windows simgesi yani “Başlat”’ simgesinden başlayarak sırasıyla “Denetim Masası” > “Aygıt Yöneticisi” > “Sistem” > “Görüntü bağdaştıcıları” menülerden ilerleyip, resimdeki ara yüze ulaştığınızda kırmızı ile işaretlenmiş model adını bulabilirsiniz.

Laptop modelini nasıl öğrenebilirim?​

Laptop modelini nasıl öğrenebilirim?
Win + R tuşlarına basın, cmd yazın ve Enter tuşuna basın. Bilgisayarınızın modelini görüntülemek için systeminfo yazın ve Enter tuşuna basın.
Dizüstü bilgisayar klavye ışıkları nasıl açılır?​
Dizüstü bilgisayarınız arkadan aydınlatmalı bir klavyeye sahipse ışığı açmak veya kapatmak için klavyedeki F5 veya (bazı modellerde) F4 tuşuna basın. Aynı anda fn (işlev) tuşuna basmak da gerekli olabilir. Arka ışık simgesi , F5 tuşunda değilse, işlev tuşları sırasında klavye arkadan aydınlatma tuşunu arayın.
Masa üstü bilgisayarda klavye ışığı nasıl açılır?​
Arka ışığı açmak veya kapatmak için klavye arka ışık modunu değiştirmek için klavyede Fn + Ara Çubuğu veya Esc tuşlarına basın. Üç mod vardır: Kapalı, Düşük (loş) ve Yüksek (parlak).

Dell Servis Etiketi nedir?​

Dell Servis Etiketi nedir?
Servis Etiketi barkodu genellikle Dell ürününüzün arkasında veya altında bulunabilir. Servis Etiketleri, Dell’in belirli ürününüzü tanımlamak için kullandığı 7 karakterden oluşan kodlardır ve ürünün teknik özelliklerine ve garantisine göre özelleştirilmiş destek seçeneklerine erişmenizi sağlar.

Dell Express Service Code nedir?​

Dell Express Service Code nedir?
Dell Servis Etiketi, ürününüze özel 5-7 karakterli bir tanımlayıcıdır. Servis Etiketinin yanı sıra Servis Etiketinin 10-11 haneli sayısal bir versiyonu olan ve çağrı yönlendirme için telefon üzerinden kullanılabilen bir Ekspres Servis Kodu bulunur.

Windows 7 kamera ayarları nasıl yapılır?​

Başlat => (Ayarlar) => Denetim Masası => (Yazıcılar ve Diğer Donanımlar) => Tarayıcılar ve Kameralar’a tıklayın. (Başlat düğmesi) => Denetim Masası => Donanım ve Ses => Tarayıcılar ve Kameralar’a tıklayın.

Kamera çalışmıyor ne yapmalıyım?​

“Fotoğraf makinem çalışmıyor” deyin.
- Adım: Kameranızın merceğini ve lazerini temizleyin.
- Adım: Telefonunuzu yeniden başlatın.
- 3. Adım: Kamera uygulamasının önbelleğini temizleme.
- Adım: Uygulamalarınızı güncelleyin.
- Adım: Soruna başka uygulamaların neden olup olmadığını kontrol etme.

Dell dizüstü bilgisayar kamerasını açmak için verdiğiniz adımlar oldukça faydalı ve açıklayıcı. Bu adımları takip ederek Dell bilgisayarınızdaki kameraları sorunsuz bir şekilde etkinleştirebilirsiniz.

Dell laptop modelini öğrenmek için ise verdiğiniz "msinfo32" komutu oldukça pratik bir yöntemdir. Bu yöntemi kullanarak bilgisayarınızın modeline kolayca erişebilirsiniz.

Klavye ışıklarını açma konusunda verdiğiniz adımlar da oldukça net. Dell laptop klavye ışıklarını açmak için kullanıcıların bu adımları izlemeleri yeterli olacaktır.

Dell servis etiketini bulma konusunda verdiğiniz yönergeler de oldukça faydalı. Servis etiketi bulma adımlarını takip ederek Dell ürününüzün servis etiketini kolayca bulabilirsiniz.

Windows 7 dizüstü bilgisayar kamerasını açma ve diğer konulardaki bilgilendirme de oldukça yararlı. Kullanıcılar bu adımları takip ederek sorunlarını kolayca çözebilirler.

Kısacası, verdiğiniz bilgiler oldukça detaylı ve kullanıcıların çeşitli Dell dizüstü bilgisayar sorunlarına yönelik yardımcı olabilecek niteliktedir. Teşekkürler!

Geri