Dekoratif siva ne ise yarar?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Web sitesi
forumsitesi.com.tr

Dekoratif sıva ne işe yarar?​

Dekoratif Sıva, mantolama sıvası gibi çimento esaslı bir malzemedir. Sıva imalatından sonra cephenin daha dekoratif gözükmesi için uygulanır ve aynı zamanda sıvadaki hataları kapatır.
Dekoratif sıva kaç mm olmalı?
Beyaz çimento esaslı, tek bileşenli, polimer katkılı, mala ile uygulanan, 1,5 mm mineral tane dokulu son kat dekoratif cephe kaplamasıdır. Kullanım Alanları: Mantolama sistemlerinde son kat dekoratif kaplama malzemesi olarak, • ‹ç ve dış cephe sıvalarının üzerine kullanılır.

Dekoratif sıva fiyatları ne kadar?​

Tekno Dekoratif Sıva 25 Kg
Dekoratif sıva ısı yalıtımı sağlar mı?
İçeriğindeki ana hammadde yapısı gereği hava ile doludur. Yalıtım özeliğini bu şekilde sağlamaktadır. Canlı sıva tavan dahil uygulandığında %50’ye varan oranda ısı yalıtımı sağlar.

Isı yalıtım sıvası işe yarıyor mu?​

Isı, ses, su ve yangın yalıtımında mükemmel bir performans sağlar. Yoğunluğu oldukça düşüktür ve normal sıvalara göre 6 kat daha hafiftir. Hafifliğinin artısı binanıza fazladan yük yapmamış olması ve buna balı olarak deprem dayanımının artmasıdır. Isı yalıtım sıvasının ömrü binanınız ömrüne eşittir.
Isı yalıtım sıvası ne işe yarar?
Isı yalıtım sıvası binaların dış cephe yüzeylerinde, binalarda bulunan kolon ve kirişlerde, kaba ya da ince sıvalarda, tuğla vb. yerlere uygulanabilmektedir. Uygulama sonucunda ısı yalıtımını maksimum düzeyde sağlar.

Yağmurlu havada sıva yapılır mı?​

-Yağmur, kar gibi yağışlar sırasında veya yağış ihtimalinin yüksek olduğu zamanlarda sıva yapılmamalıdır.

Geri