AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

DC ye nasil girilir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

DC ye nasıl girilir?​

Discord nasıl kullanılır?
- Adım #1: Discord’u indirin. ( Android, iPhone ve iPad, Windows, MacOS)
- Adım #2: Programı kurun ve gerekli ayarlamaları yapın (Mikrofon / kulaklık ayarları vs.)
- Adım #3: Bir sunucu bulun ya da kendi sunucunuzu oluşturun.
- Adım #4: Arkadaşlarınızı davet edin.

DC linki nasıl atılır?​

Sunucunu aç ve hemen yanında bulunan Anlık Davet ikonuna tıkla. Daha sonrasında karşına bir ekran belirecek ve burada davet bağlantın ve sık iletişim kurduğun arkadaşların ve grupların da karşına çıkacak!
Discord kısaca içerisinde kanalların olduğu ister görüntülü, ister yazılı, ister sesli bir mesajlaşma uygulaması olarak adlandırılabilir. Aynı WhatsApp grupları gibi Discord içerisinde de ses kanalları bulunur. Bu kanallarda adminler yani yöneticiler tüm yetkilere sahiptir.
Discord bir gruba nasıl girilir?
Önce arkadaşlarınızı, arkadaş listenize eklemeniz gerekir. Bu adımı geçtikten sonra, arkadaş listeni aç ve Yeni Grup DM’si butonunu bul: Butona tıklaman halinde tüm arkadaş listeni görebileceğin ve bunları yeni oluşturduğun gruba ekleyebileceğin bir liste açılacak.
Discord nedir Ücretlimi?
Son zamanların en popüler uygulamalarından biri Discord, sesli bir iletişim uygulamasıdır. İnternet üzerinden tanıdığınız kişilerle iletişim kumanızı sağlayan uygulama tamamen ücretsiz.

Discord kötü bişey mi?​

Discord bir sohbet uygulamasıdır. Sohbet uygulamaları her zaman risklidir. Discord gizlilik ayarları var ancak bu kontroller sizin elinizde değil çocuğun elinde. Discord için ebeveyn kontrolü aracı yok.

Bot nasıl davet edilir?​

Eklemek istediğiniz botun web sayfasına gidin. Sunucuya Bot Ekle veya Davet Et seçeneğine gidin. Eklemek istediğiniz sunucuyu belirleyip “Yetkilendir” botonuna tıklayın. Bu işlemden sonra bot, sunucuya eklenmiş olacak.
Bir sunucuya katılmak veya bir sunucu oluşturmak için, sunucu listesinin en altındaki “+” simgesine tıkla.
Discord nedir tehlikeli mi?
Discort neden kullanılır?
Son zamanların en popüler uygulamalarından biri Discord, sesli bir iletişim uygulamasıdır. Aynı anda birden fazla kişiyle görüşmek isteyenlerin kullandığı uygulama, internet bağlantısı sorunu olmadığı sürece hızlı ve yüksek ses kalitesinde iletişim kurulmasını sağlıyor.

Discord diğer adıyla nasıl yapılır?​

Kullanıcı adını ve parçası olduğun her sunucuda diğer herkesin ne gördüğünü değiştirebilirsin. Sunucu ayarları menü kısmına tıkla: “Kullanıcı Adını Değiştir” seçeneğine tıkla. Buraya yeni kullanıcı adını gir ve Kaydet.

Geri