AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Dayi kukla kim seslendiriyor?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Dayı kukla kim seslendiriyor?​

Oyuncu ve kuklacı Nazmi Sinan Mıhçı, Nihat Maça ile birlikte +18 kukla projesi Kukla Kabare’de her bölüm ayrı bir konuyu izleyicilerle buluşturuyor. Dayı Şov’da da kuklayı Nazmi Sinan Mıhçı seslendiriyor.
Dayi Show kim yapiyor?
kuklası ile kukla oynatarak zannımca bu kategoride çığır açan (bkz: nazmi sinan mıhçı)’nın yeni programı. başarılar. kukla kabare’nin dayısının gain için hazırladığı canlı yayınlanacak talk show programı.
Nihat maça kimdir?
İstanbul Üniversitesi Tiyatro Eleştirmenliği ve Dramatik Yazarlık bölümünden mezun oldum. Epik, dramatik, çağdaş metinler isteğiniz üzerine yazılır, Rewriting yapılır. Senaryolar, tanıtım metinleri, röportajlar, tiyatro oyunları, editörlük gibi geniş yelpazede çeşitli tecrübeler edindim.

Güldür güldür de kuklayı kim canlandırıyor?​

Nihat maça nereli?
sanırım kanalın kurucularından kendisi, içerikleri de çok eğlenceli.. edinebildiğim diğer bilgiler ise, ’88 izmir doğumlu olduğu..
Dayı Bey kim?
Dayı’yı canlandıran Nazmi Sinan Mıhçı katıldığı bir programda Dayı karakterinin en başta kravatlı, efendi, muhabir olan bir abiyken sonrasında deneye yanıla biraz da doğaçlamayla bu noktaya evrildiğini anlatıyor.

Kukla +18 kimdir?​

Mıhçı, şu sıralar ise Nihat Maça ile birlikte, Türkiye Video Network’un +18 Kukla olarak adlandırılan YouTube kanalı projesi Kukla Kabare’de her bölüm ayrı bir konuyu ve masalı izleyicilerle buluşturuyor. Videolarda kuklayı seslendiren Nazmi Sinan Mıhçı ile Kukla Kabare’yi konuştuk.
Kukla kabare nedir?
yepyeni, mükemmel bir youtube kanalı. az evvel ilk videosu ile gönlümü çaldı. videoda nihat ve kukla dostu bize bölme işlemini (bkz: 35’lik rakı) vasıtasıyla anlatıyor, üzerine bir de (bkz: kırmızı başlıklı kız) masalı ekliyor.

Geri