- Konu Yazar
DAX Supergro saç uçlarına sürülür mü?
Nem kaybına karşı saçın direncini arttırır. Saç uçlarını tedavi etmeye, kırılmaları önlemeye yardımcı olur. Kullanımı: Yıkama işleminden yarım saat veya bir saat öncesinde parmak uçlarına çok az miktarda aldığınız Supergro saç derisine sürülerek 10 dakika masaj yapılır.DAX Supergro kaç günde bir kullanılır?
Parmak uçlarınıza çok miktarda alacağınız Supergro Saç Bakım Yağı’nı saç diplerinize sürerek 10 dakika kadar masaj yapınız. Saç diplerinize sürmeniz burada yeterli olacaktır, saçın tamamına sürmenize gerek yoktur. Haftada minimum 2 kez uygulanması tavsiye edilir.DAX Supergro kaç dakika bekletilir?
Dax Supergro’yu maske olarak saçlarınıza uyguladıktan sonra maksimum 1 saat beklemeniz önerilir. Botanik yağlar içeren ve yoğun besleyici formüle sahip bir ürün olduğu için 1 saate kadar bekleyerek sonrasında saçlarınızı temizlemeniz gerekir.
DAX Supergro nasıl durulanır?
çok güzel kokan, saçlarımı yumuşatmayı başarmış krem. saçtan çıkarmanın en kolay yolu ise saçı su değdirmeden şampuanla köpürtmekten geçer. ilk susuz yıkamadan sonra normal şampuanlama yaparak saçtan arındırabilirsiniz.DAX Supergro nun içinde hangi yağlar var?
İçerik: Jojoba yağı, Hindistan cevizi yağı, Çay özü, Papatya özü, Badem yağı, Aloe vera, Avokado özü, Susam yağı, Buğday özü,Fıstık yağı, Bitkisel yağlar ve mineraller.DAX haftada kaç kez kullanılır?
ayrıca haftada 2 kere uygulamama rağmen yumuşacık yapıyor. ben genelde saçımı düzleştirdiysem maşa vs yaptıysam akşam yıkarken elimde önce ısıtıp uyguluyorum ve daha sonra sarıyorum 1-2 saat sonra da yıkıyorum en azından bir nevi besliyor gibi düşünüyorum.
Süper Dax Super Gro saçların kısa sürede uzamasını vaat eden bir saç bakım yağıdır. Aynı zamanda saçların güçlenmesini ve ışıl ışıl olmasını sağlar. İçerisindeki botanik yağlar sayesinde saçları besler ve kuru saçları nemlendirir.
DAX Wax Nasıl Kullanılır?
Dax Wave And Groom nasıl kullanılır sorusunun cevabı oldukça kolaydır. Nemli veya kuru telleri avuç içinde ovalayarak ürünü uygulayabilirsiniz. Fönlü tellerdeki elektriklenmeyi gidermek içinse çok az miktarda kremi düz dokunuşlarla saçınıza sürmeniz yeterlidir.