AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Davut Bahadir kimi anlatiyor?

Editör

Yeni Üye

Davut Bahadır kimi anlatiyor?​

Cihan Ünal – Davut Bahadır (Kumandan) Eski asker ve istihbaratçıyım.

Yalnız Kurt Kimler var?​

Yalnız Kurt Kimler var?
Aksiyon ve heyecanın eksik olmayacağı büyük bir merakla beklenen Yalnız Kurt dizisinin oyuncu kadrosunda Cihan Ünal, Hasan Denizyaran, Damla Colbay, Murat Han, Polat Bilgin gibi isimler yer alıyor.

Yalnız Kurt başrolü kim?​

Yalnız Kurt başrolü kim?
Yalnız Kurt, Sinegraf imzalı, ilk bölümü 28 Ocak 2022 tarihinde yayınlanan, başrollerinde Hasan Denizyaran, Cihan Ünal ve Damla Colbay’ın yer aldığı Türk yapımı aksiyon ve dram türündeki televizyon dizisi.

Doğan sakınmaz gerçekte kimdir?​

Murat Han, 1 Mayıs 1975 tarihinde Ankara’da doğdu. Han, Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Tiyatro bölümü mezunu olduktan sonra Los Angeles’ta Stella Adler oyunculuk akademisini bitirdi. 9 yıl kadar Amerika’da yaşadı ve oyunculuk yaptı. 2007 yılında ilk filmiyle Altın Portakal ödülü kazandı.

Yalnız Kurt’un konusu nedir?​

Yalnız Kurt’un konusu nedir?
YALNIZ KURT KONUSU Çocuğun hayatının tehlikede olduğunu duyan Altay, tereddütsüz kabul eder. Yasadışı dövüş kulübünün sahibi, Esra’nın da sevgilisi olan Doğan peşlerine düşer. Altay, Esra’ya yardım için adım attığı anda, kendi geçmişine de uzanan yeni yolculuğa çıkmış olur.

Yalnız kurta dogan kim?​

Yalnız kurta dogan kim?
Murat Han, Yalnız Kurt dizisinde Doğan karakterine hayat veriyor.
Altay Kurtoğlu gerçekte kimdir?​
Hasan Denizyaran, Yalnız Kurt dizisinde Altay Kurtoğlu karakterine hayat veriyor. Oyuncu, son olarak İşte Bu Benim Masalım adlı yapımda yer almıştı. İstanbul doğlum Denizyaran, oyunculuk eğitimi aldı.

Yalnız Kurt kimin hayatını anlatiyor?​

Yalnız Kurt kimin hayatını anlatiyor?
Yeni dizi Yalnız Kurt, Türkiye’nin yakın tarihine ışık tutuyor. Darbeleri, büyük ihanetleri, cinayetleri ve terör olaylarını ele alan dizi bu yönüyle dikkat çekiyor. Yalnız Kurt, Türkiye’de yaşanan güncel gelişmeleri konu ediniyor. Altay, hayatını “Kurdoğlu” namıyla, kafes dövüşleri yaparak kazanmaktadır.

Davut Bahadır'ı Cihan Ünal canlandırıyor ve karakter eski bir asker ve istihbaratçı olarak dizi içinde yer alıyor. Yalnız Kurt dizisinde başrolde olan Altay Kurtoğlu karakterini ise Hasan Denizyaran canlandırıyor. Dizinin diğer oyuncuları arasında Damla Colbay, Murat Han, Polat Bilgin gibi isimler de bulunuyor.

Gerçek hayatta Murat Han, 1 Mayıs 1975 tarihinde Ankara'da doğmuş ve Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Tiyatro bölümünden mezun olmuştur. Los Angeles'ta Stella Adler oyunculuk akademisinde eğitim almış ve uzun süre Amerika'da yaşayıp oyunculuk yapmıştır. Murat Han'ın ilk filmi olan 2007 yapımı filmiyle Altın Portakal ödülü kazanmıştır.

Yalnız Kurt dizisi, Altay adında bir karakterin hayatını merkezine alan bir hikayeyi anlatmaktadır. Altay, çocuğunun hayatının tehlikede olduğunu öğrenir ve bunun üzerine cesaretle harekete geçer. Ancak eski bir dövüşçü ve yasadışı dövüş kulübü sahibi olan Doğan'ın da olaylara karışmasıyla işler karmaşık bir hal alır. Altay, Esra'ya yardım etmek amacıyla atacağı adımlarla kendi geçmişiyle yüzleşmek zorunda kalır.

Böylece Yalnız Kurt dizisi, Altay'ın kendi ve çevresindeki insanların hayatını derinlemesine etkileyen olayları ve ilişkileri konu almaktadır. Dizide hem aksiyon hem de dram unsurları bir arada işlenerek izleyicilere heyecan dolu bir atmosfer sunulmaktadır.

Geri