Danismanlik hizmetleri neleri kapsar?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Web sitesi
forumsitesi.com.tr

Danışmanlık hizmetleri neleri kapsar?​

HANGİ ALANLARDA DANIŞMANLIK HİZMETİ ALINABİLİR?
Danışmanlık hizmet Alımı nedir?
harita ve kadastro, her ölçekte imar planı, imar uygulama, ÇED raporu hazırlanması, plan, yazılım geliştirme, tasarım, teknik şartname hazırlanması, denetim ve kontrolörlük gibi teknik, mali, hukuki veya benzeri alanlardaki hizmetler, danışmanlık hizmet sunucularından alınır.
Danışmanlık hizmeti ne demek?
Özel bir alanda uzmanlaşmış kişi veya kişilerin sahip oldukları bilgi ve becerileri belirli bir zaman zarfında hizmet verdikleri kuruluşa tanımlanmış iş tarifine uygun bir şekilde aktarması işine danışmanlık denir.

Danışmanlık Hangi bölüm?​

Üniversitelerdeki rehberlik ve psikolojik danışmanlık bölümü dört yıllık lisans eğitimi vermektedir. Bu bölümden mezun olan başarılı öğrencilere ise “Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümü Lisans Diploması” verilir.
Danışmanlık hizmetlerinde hangi ihale yöntemi geçerlidir?
Danışmanlık Hizmet alımı ihaleleri Kanunun 48’inci maddesine göre sadece Belli istekliler arasında ihale usulü kullanılarak yapılabilmektedir. Belli İstekliler Arasında İhale Usulü ile yapılan Danışmanlık Hizmet Alımı İhaleleri iki aşamalı bir ihale sürecini kapsamaktadır.
Hizmet işleri genel şartnamesi nedir?
Madde 1- Bu Genel Şartnamenin amacı, 4735 sayılı Kamu İhale Sözleşmeleri Kanununa göre sözleşmeye bağlanan hizmet işlerinin yürütülmesinde uygulanacak genel esas ve usulleri belirlemektir.
Koçluk, danışmanlık, mentorluk, rehberlik ve eğitim gibi diğer hizmet mesleklerinden farklı, müşteri odaklı bir süreçtir. Profesyonel koçluk hedefler koymaya, çıktılar yaratmaya ve kişisel değişimi yönetmeye odaklanır. Bazen, koçluğu diğer kişisel veya örgütsel destek mesleklerinden ayırarak anlatmak yararlı olabilir.
Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık eşit ağırlık mı?
Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık, üniversitelerde Eğitim Fakültesi kapsamında eğitimi verilmekte olan ve yalnızca Eşit Ağırlık puan türünden öğrenci kabul eden 4 yıllık bir lisans bölümüdür.

Geri