SoruCevap
Yeni Üye
Resimli Damla Cikolatalı Top Kek Tarifi
Damla Cikolatalı Topk Kek Yapılışı
Arkadaşlar Bebişimle az once Top Kek yaptık kalıba dair o koydu ben sadece pişirdim marifetli bir bir oğlum olduğu kesin imagesdamlacikolatalitopkektarifi5ad4031a5ae1egifEvet daha sonra aklımıza yaptığımız Kekleri sizlerle paylaşmak geldi biraz şekilsiz gibi gorunsede inanın tadı harika olmuş hemen tarifimize gecelim'ki keklerimiz soğumasın afiyetle yiyelim imagesdamlacikolatalitopkektarifi5ad4031be83bdpng
Damla Cikolatalı Top Kek
Malzemeler
3 Yumurta
1 Su bardağı toz şeker
1 Cay bardağı sut
1 Cay bardağı sıvı yağ
1 kabartmatozu
1 vanilya
1 Cay bardağı damla cikolata
Hazırlanışı
Alabildiğine un
Şeker ve yumurtalar iyice cırplılır Diğer malzemelerde ilave edilir en son damla cikolatalar ilave edilir Kucuk kalıplara konarak 180 derece fırında uzeri hafif kızarana kadar pişirilir
Afiyet Olsun
İşte Keklerimizin Son hali
imagesdamlacikolatalitopkektarifi5ad4031d4d3b5
imagesdamlacikolatalitopkektarifi5ad4031ea67a3
Damla Cikolatalı Topk Kek Yapılışı
Arkadaşlar Bebişimle az once Top Kek yaptık kalıba dair o koydu ben sadece pişirdim marifetli bir bir oğlum olduğu kesin imagesdamlacikolatalitopkektarifi5ad4031a5ae1egifEvet daha sonra aklımıza yaptığımız Kekleri sizlerle paylaşmak geldi biraz şekilsiz gibi gorunsede inanın tadı harika olmuş hemen tarifimize gecelim'ki keklerimiz soğumasın afiyetle yiyelim imagesdamlacikolatalitopkektarifi5ad4031be83bdpng
Damla Cikolatalı Top Kek
Malzemeler
3 Yumurta
1 Su bardağı toz şeker
1 Cay bardağı sut
1 Cay bardağı sıvı yağ
1 kabartmatozu
1 vanilya
1 Cay bardağı damla cikolata
Hazırlanışı
Alabildiğine un
Şeker ve yumurtalar iyice cırplılır Diğer malzemelerde ilave edilir en son damla cikolatalar ilave edilir Kucuk kalıplara konarak 180 derece fırında uzeri hafif kızarana kadar pişirilir
Afiyet Olsun
İşte Keklerimizin Son hali
imagesdamlacikolatalitopkektarifi5ad4031d4d3b5
imagesdamlacikolatalitopkektarifi5ad4031ea67a3