Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Damla Buket Çakıcı Kimdir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theking
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

theking

Yeni Üye

Damla Buket Çakıcı Kimdir? Damla Buket Çakıcı, Türk aktris ve modeldir. 1998 yılında İstanbul’da doğdu. Eğitimini Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nde tamamladı. Oyunculuk kariyerine 2017 yılında başladı ve birçok dizi ve filmde rol aldı. Damla Buket Çakıcı, genç yaşına rağmen başarılı performanslarıyla dikkat çekmektedir. Güzel oyuncu, hem doğal güzelliği hem de yetenekleriyle sektörde kendine özgü bir yer edinmiştir. İzleyiciler tarafından sevilen ve takdir edilen Damla Buket Çakıcı, gelecekteki projeleriyle de adından söz ettireceğe benziyor.
İçindekiler

1. Damla Buket Çakıcı Kimdir?​

Damla Buket Çakıcı, Türk bir oyuncudur. Kendisi 1994 yılında İstanbul’da doğmuştur. Eğitimini Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nde tamamlamıştır.

2. Damla Buket Çakıcı Hangi Dizilerde Oynamıştır?​

Damla Buket Çakıcı, televizyon kariyerine 2016 yılında “Kiralık Aşk” dizisiyle adım atmıştır. Daha sonra “İçerde”, “Söz”, “Kalk Gidelim”, “Yasak Elma” gibi birçok popüler dizide rol almıştır.

3. Damla Buket Çakıcı’nın Rol Aldığı Sinema Filmleri Nelerdir?​

Damla Buket Çakıcı, sinema dünyasında da başarılı işlere imza atmıştır. “Aşk Tesadüfleri Sever 2”, “Kardeşim Benim 2”, “Organize İşler: Sazan Sarmalı” gibi filmlerde yer almıştır.

4. Damla Buket Çakıcı Hangi Ödülleri Kazanmıştır?​

Damla Buket Çakıcı, oyunculuk performansıyla birçok ödüle layık görülmüştür. Kendisi “Pantene Altın Kelebek Ödülleri” ve “Sadri Alışık Tiyatro ve Sinema Oyuncu Ödülleri” gibi prestijli ödüllerin sahibidir.

5. Damla Buket Çakıcı’nın İlişkisi Var mı?​

Damla Buket Çakıcı’nın ilişki durumu hakkında herhangi bir bilgi kamuoyuna açıklanmamıştır. Özel hayatıyla ilgili detaylar genellikle gizli tutulmaktadır.

6. Damla Buket Çakıcı Hangi Karakterleri Canlandırmıştır?​

Damla Buket Çakıcı, kariyeri boyunca farklı karakterlere hayat vermiştir. “Kiralık Aşk” dizisinde Ayşe, “İçerde” dizisinde Cemre, “Söz” dizisinde Aylin, “Yasak Elma” dizisinde Zeynep gibi karakterleri canlandırmıştır.

7. Damla Buket Çakıcı Kaç Yaşındadır?​

Damla Buket Çakıcı, doğum tarihi itibariyle 27 yaşındadır. 1994 yılında İstanbul’da doğmuştur.

8. Damla Buket Çakıcı Hangi Okuldan Mezundur?​

Damla Buket Çakıcı, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nden mezun olmuştur.

9. Damla Buket Çakıcı’nın Instagram Hesabı Nedir?​

Damla Buket Çakıcı’nın Instagram hesabı @damlabuketcakici şeklindedir. Kendisi sosyal medyada aktif olarak paylaşımlar yapmaktadır.

10. Damla Buket Çakıcı Hangi Projelerde Yer Almıştır?​

Damla Buket Çakıcı, televizyon ve sinema projelerinde yer almıştır. “Kardeşim Benim 2”, “Organize İşler: Sazan Sarmalı”, “Kalk Gidelim” gibi projelerde rol almıştır.

11. Damla Buket Çakıcı’nın Boyu ve Kilosu Kaç?​

Damla Buket Çakıcı’nın boyu 1.68 metre, kilosu ise 55 kilogramdır.

12. Damla Buket Çakıcı Hangi Takımlıdır?​

Damla Buket Çakıcı’nın hangi takımı desteklediği hakkında herhangi bir bilgi bulunmamaktadır.

13. Damla Buket Çakıcı Hangi Dilleri Konuşur?​

Damla Buket Çakıcı, Türkçe dışında herhangi bir dil hakkında bilgi vermemiştir. Ancak oyunculuğu gereği farklı dillerde performans sergileyebilme yeteneğine sahip olabilir.

14. Damla Buket Çakıcı’nın Eğitimi Hakkında Bilgi Verir misiniz?​

Damla Buket Çakıcı, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nde eğitim almıştır. Oyunculuk konusunda profesyonel bir eğitim geçmişi bulunmaktadır.

15. Damla Buket Çakıcı Hangi Projelerde Reklam Yüzü Olmuştur?​

Damla Buket Çakıcı, birçok markanın reklam yüzü olarak görev yapmıştır. “Pantene”, “Eti”, “Türk Telekom” gibi markalarla çalışmıştır.

16. Damla Buket Çakıcı Hangi Sosyal Medya Hesaplarında Aktiftir?​

Damla Buket Çakıcı, Instagram dışında herhangi bir sosyal medya hesabıyla aktif olarak paylaşımlar yapmamaktadır.

17. Damla Buket Çakıcı Hangi Tiyatro Oyunlarında Rol Almıştır?​

Damla Buket Çakıcı, tiyatro kariyerinde de başarılı işlere imza atmıştır. “Bir Delinin Hatıra Defteri”, “Kral Lear”, “Küçük Prens” gibi oyunlarda rol almıştır.

18. Damla Buket Çakıcı Hangi Müzikallerde Yer Almıştır?​

Damla Buket Çakıcı, müzikal çalışmalarda da yer almıştır. “Evita”, “Rent”, “Chicago” gibi müzikallerde performans sergilemiştir.

19. Damla Buket Çakıcı’nın Sevdiği Hobi ve Aktiviteler Nelerdir?​

Damla Buket Çakıcı, özel hayatı hakkında fazla bilgi vermese de, oyunculuğun yanı sıra seyahat etmeyi, kitap okumayı ve spor yapmayı sevdiği bilinmektedir.

Damla Buket Çakıcı Kimdir?​

Damla Buket Çakıcı Türk oyuncu ve modeldir.
Çakıcı, 1994 yılında İstanbul’da doğmuştur.
Oyunculuk kariyerine 2013 yılında başlamıştır.
İlk dizi deneyimini “Medcezir” adlı dizide yaşamıştır.
Çakıcı, “Kardeşim Benim” adlı sinema filminde de rol almıştır.

Damla Buket Çakıcı İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunudur.
Çakıcı, 2015 yılında “Güneşi Beklerken” dizisinde başrol oynamıştır.
Oyuncu, “Bir Deli Sevda” adlı dizide de önemli bir karakteri canlandırmıştır.
Çakıcı, 2019 yılında “Kırmızı Oda” dizisinde yer almıştır.
Türk oyuncu, “Kardeşim Benim 2” filminde de rol almıştır.

Geri