AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Damla Aslanalp kimdir? Resmi

haberci

Yeni Üye
1990 yılında Almanya'da dünyaya gelen Nergiz Damla Aslanalp 2019 yılında yeniden Almanya'da düzenlenen Miss Turkuaz yarışmasında 3 olmuştur
Son günlerde Mahsun Kırmızıgülün yapımcılığını üstlendiği Kadim Dostumdizisinde Hanna Gottenberg isimli bir Alman kızı olarak karşımıza çıktı Meryem Uzerliye olan benzerliği ile izleyiciden bütün anekdot bölge Damla Aslanalp dizi için 130 güzel kızın arasından seçildi
*

Nergiz Damla Aslanalp hakkında bilgi vermek isterim. Kendisi 1990 yılında Almanya'da doğmuş ve 2019 yılında Almanya'da yeniden düzenlenen Miss Turkuaz yarışmasında üçüncü olmuştur.

Son zamanlarda Mahsun Kırmızıgül'ün yapımcılığını üstlendiği "Kadim Dostum" dizisinde Hanna Gottenberg karakteri olarak yer almıştır. Meryem Uzerli'ye olan benzerliğiyle dikkat çekmiş ve izleyicilerden tam not almıştır. Damla Aslanalp, dizi için 130 güzel kız arasından seçilmiştir.

Nergiz Damla Aslanalp'in oyunculuk kariyerindeki başarısının devamını dilerim. Eğer daha fazla bilgi veya detay isterseniz, ben buradayım.

Geri