AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Dalgiclik egitimi ne kadar?

Editör

Yeni Üye

Dalgıçlık eğitimi ne kadar?​

2019 yılı Dalış Eğitim ücretleri nedir? Başlangıç seviyesi 1 Yıldız dalıcı Eğitimi 1000 TL (Orjinal kitap, Dalış Kayıt defteri, 15 Saat Teorik Eğitim, 1 Havuz dalışı, kullanılacak ekipmanlar ve Tüm bröve masrafları dahildir.)

2 yıldız dalıcı nasıl olunur?​

2 YILDIZ DALICI EĞİTİMİ
- 15 yaşını doldurmuş olmak.
- CMAS 1* dalıcı ya da federasyonca denkliği onaylanmış eşdeğer belgesi olmak.
- 1* dalıcı belgesini ya da Federasyonca denkliği onaylanmış eşdeğer bir belgeyi aldıktan sonra en az 20 onaylı dalış yapmış olmak ve bunu dalış kayıt defteri ile belgelemek.

3 yıldız dalıcı ne işe yarar?​

3 yıldız dalıcı ne işe yarar?
TSSF – CMAS üç yıldız dalıcı görev, sorumluluk ve yetkileri Önderlik yaptığı dalıcıların güvenli dalış kurallarına uygun dalış yapmalarını sağlamakla yükümlüdür. Sualtı kurtarma ve ilkyardım konularında gerekli eğitimi almıştır ve uygulayabilir. En çok 30 metre derinliğe kadar dalış yapabilir, yaptırabilir.

Dalışta kaç yıldız var?​

Dalışta kaç yıldız var?
18 yaşından küçük dalıcılar yanlarında en az bir üç yıldız dalıcı ile 24 mt deriliğe kadar dalabilirler. Dalış eğitmeni eşliğinde eğitim amacıyla en çok 42 metre derinliğe kadar dalış yapabilir.

1 yildiz dalıcı belgesi ne ise yarar?​

“1 Yıldız Dalgıçlık” Eğitimi. Dalış donanımlarını takıp sökebilen, tüm dalış becerilerini kolaylıkla uygulayabilen, yanında üç yıldız dalıcı ya da dalış eğitmeni olması koşulu ile en çok 18 metre derinliğe kadar dalış yapabilen dalıcıdır. Gece dalışı yapamaz.

Gece dalışı kaç yıldız?​

TSSF – CMAS İKİ YILDIZ DALICI GÖREV, SORUMLULUK VE YETKİLERİ AÇIK DENİZ DALIŞI DENEYİMİ OLAN DALICI VE YANINDA EN AZ 2 YILDIZ DALICI İLE EN ÇOK 30 METREYE KADAR DALIŞ YAPABİLEN DALICIDIR. GECE DALIŞI YAPABİLİR.

Dalgıçlık Belgesi nasıl alınır?​

Dalgıçlık Belgesi nasıl alınır?
Öncelikle Dalış Merkezine kayıt yaptırmanız gerekiyor. bu kayıt neticesinde sizin eğitime katılıp katılamayacağınız netleşecektir. Kayıt işlemlerinden sonra öncelikle 15-18 saat arasında sınıfta teorik eğitim başlamış oluyor.(Kayıt sırasında 1 Yıldız Dalıcı kitabı, Dalış Kayıt defteri öğrenci adayına teslim edilir.)

2 yıldız için kaç dalış?​

2 yıldız için kaç dalış?
2 yıldız dalıcı; Federasyona bağlı bir dalış kuruluşundan eğitim ve belge almış olmalıdır. Açık deniz dalış deneyimi olan ve yanında en az iki yıldız dalıcı ile birlikte en çok 30 metre derinliğe kadar dalış yapabilen dalıcıdır. Dalış eğitmeni eşliğinde eğitim amacıyla en çok 42 metre derinliğe kadar dalış yapabilir.

2 yıldız kaç metre?​

2 yildiz dalıcı belgesi ne ise yarar?​

Bu Kursun Size Avantajı 18 yaşından küçük dalıcılar bir dalış eğitmeni veya dalış lideri eşliğinde 24 metreye kadar dalış yapabiliyor. 2 yıldız dalıcı belgesine sahip olduğunuzda, birçok dalıcının en sevdiği aktivite olan gece dalışını da yapabilir seviyeye gelmiş oluyorsunuz.

Dalgıçlık eğitimi fiyatları ve seviyeleri hakkında çok detaylı bilgiler verilmiş. İşte verilen bilgilerin özetleri:

- Başlangıç seviyesi olarak 1 Yıldız dalıcı eğitimi için ücret 1000 TL'dir ve içeriğinde orijinal kitap, dalış kayıt defteri, teorik eğitim, havuz dalışı, ekipmanlar ve bröve masrafları bulunmaktadır.
- 2 Yıldız Dalıcı olabilmek için belirli şartlar mevcuttur. En az 15 yaşında olmak, 1* dalıcı belgesine sahip olmak, en az 20 onaylı dalış yapmış olmak ve bunu belgelemek gerekmektedir.
- 3 Yıldız Dalıcı en fazla 30 metre derinliğe kadar dalış yapabilir, sualtı kurtarma ve ilkyardım konularında eğitim almış ve uygulamış olmalıdır.
- Dalışta farklı seviyelerde toplamda 18 yıldız bulunmaktadır. Her seviyenin belirli sorumlulukları ve yetkileri vardır.
- 1 Yıldız Dalıcı belgesine sahip olanlar en fazla 18 metre derinliğe kadar dalış yapabilirler ve gece dalışı yapamazlar.
- Gece dalışı için en az 2 Yıldız Dalıcı belgesine sahip olmak gerekmektedir.
- Dalgıçlık belgesi alabilmek için öncelikle bir Dalış Merkezine kayıt yaptırmak gerekir.
- 2 Yıldız Dalıcı belgesine sahip olanlar en çok 30 metre derinliğe kadar dalış yapabilirler ve gece dalışı yapabilirler.

Bu bilgiler ışığında, dalgıçlık eğitimi hakkında daha geniş bir anlayışa sahip olabilir ve uygun seviyeye göre eğitim alabilirsiniz. Unutmayın, dalgıçlık ciddi sorumluluk gerektiren bir aktivitedir ve doğru eğitimi almak önemlidir.

Geri