AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Dalgakıran Kompresör Fabrikası Nerede?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theking
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

theking

Yeni Üye
Dalgakıran Kompresör Fabrikası Nerede? Türkiye’nin önde gelen kompresör üreticilerinden biridir. Fabrika, Türkiye’nin İzmir şehrinde bulunmaktadır. Dalgakıran Kompresör Fabrikası, yüksek kaliteli kompresörler üretmektedir. Fabrikanın bulunduğu İzmir, Türkiye’nin batısında yer almaktadır. İzmir, Türkiye’nin üçüncü büyük şehri olup, sanayi ve ticaret açısından da önemli bir merkezdir. Dalgakıran Kompresör Fabrikası’nın bulunduğu İzmir, limanıyla da dikkat çekmektedir. Bu sayede, üretimlerini kolayca ihraç edebilmektedirler. Dalgakıran Kompresör Fabrikası, Türkiye’nin dört bir yanına ürünlerini ulaştırmaktadır.
İçindekiler

Dalgakıran Kompresör Fabrikası, Türkiye’de bulunan bir kompresör üretim şirketidir. Fabrika, İstanbul’un Hadımköy bölgesinde yer almaktadır. İstanbul, Türkiye’nin en büyük şehri ve ekonomik merkezlerinden biridir. Dalgakıran Kompresör Fabrikası da bu stratejik konumu nedeniyle İstanbul’da bulunmaktadır.

Dalgakıran Kompresör Fabrikası’nın Adresi Nedir?

Dalgakıran Kompresör Fabrikası’nın adresi şu şekildedir: Hadımköy Mahallesi, Hadımköy Yolu Caddesi No: 138, Arnavutköy/İstanbul. Bu adres, fabrikanın tam konumunu belirtmektedir. İlgili adrese ulaşmak isteyenler, İstanbul’un Arnavutköy ilçesine gitmelidir.

Dalgakıran Kompresör Fabrikası Hangi Ürünleri Üretiyor?

Dalgakıran Kompresör Fabrikası, çeşitli endüstriyel kompresörlerin üretimini yapmaktadır. Bu kompresörler, endüstriyel tesislerde kullanılan hava ve gaz basınç sistemlerinde kullanılmaktadır. Dalgakıran Kompresör Fabrikası’nın ürettiği kompresörler arasında pistonlu kompresörler, vidalı kompresörler, turbo kompresörler ve diğer özel tasarımlar bulunmaktadır.

Dalgakıran Kompresör Fabrikası’nın Kalite Standartları Nelerdir?

Dalgakıran Kompresör Fabrikası, yüksek kalite standartlarına sahip bir üretici olarak bilinmektedir. Fabrika, ISO 9001 kalite yönetim sistemi sertifikasına sahiptir. Bu sertifika, şirketin ürünlerinin kalite standartlarına uygun olarak üretildiğini ve müşteri memnuniyetini ön planda tuttuğunu göstermektedir. Ayrıca, Dalgakıran Kompresör Fabrikası’nın ürünleri, uluslararası standartlara uygun olarak tasarlanmakta ve üretilmektedir.

Dalgakıran Kompresör Fabrikası’nda İş İmkanları Var mı?

Evet, Dalgakıran Kompresör Fabrikası’nda iş imkanları bulunmaktadır. Şirket, sürekli büyüyen bir organizasyon olduğu için zaman zaman yeni personel alımları yapmaktadır. İlgilenen kişiler, Dalgakıran Kompresör Fabrikası’nın resmi web sitesini ziyaret ederek açık pozisyonları ve iş başvuru sürecini öğrenebilirler.

Dalgakıran Kompresör Fabrikası’nın Müşteri Hizmetleri Numarası Nedir?

Dalgakıran Kompresör Fabrikası’nın müşteri hizmetleri numarası şu şekildedir: 0 212 771 13 00. Bu numara, müşterilerin ürünlerle ilgili herhangi bir sorun, talep veya şikayetlerini iletebilecekleri iletişim kanalıdır. Müşteri hizmetleri ekibi, soruları yanıtlamak ve müşteri memnuniyetini sağlamak için hizmet vermektedir.

Dalgakıran Kompresör Fabrikası’nın Üretim Kapasitesi Nedir?

Dalgakıran Kompresör Fabrikası, yıllık yüksek bir üretim kapasitesine sahiptir. Fabrika, modern üretim tesisleri ve ekipmanlarıyla donatılmıştır ve geniş bir ürün yelpazesini karşılayabilecek kapasitede çalışmaktadır. Dalgakıran Kompresör Fabrikası’nın üretim kapasitesi, müşteri taleplerine ve pazar ihtiyaçlarına göre esneklik gösterebilmektedir.

Dalgakıran Kompresör Fabrikası’nın İletişim Bilgileri Nelerdir?

Dalgakıran Kompresör Fabrikası ile iletişim kurmak isteyenler aşağıdaki iletişim bilgilerini kullanabilirler:
Adres: Hadımköy Mahallesi, Hadımköy Yolu Caddesi No: 138, Arnavutköy/İstanbul
Telefon: 0 212 771 13 00
E-posta: info@dalgakiran.com.tr
Web Sitesi: https://www.dalgakiran.com.tr

Dalgakıran Kompresör Fabrikası’nda Hangi Sektörlere Hizmet Veriliyor?

Dalgakıran Kompresör Fabrikası, çeşitli sektörlere hizmet vermektedir. Bu sektörler arasında enerji, otomotiv, gıda, kimya, tekstil, sağlık, inşaat ve daha birçok endüstriyel sektör yer almaktadır. Dalgakıran Kompresör Fabrikası’nın ürettiği kompresörler, bu sektörlerdeki çeşitli uygulamalarda kullanılmaktadır.

Dalgakıran Kompresör Fabrikası’nın Kuruluş Tarihi Nedir?

Dalgakıran Kompresör Fabrikası, 1965 yılında kurulmuştur. Şirket, Türkiye’de kompresör sektöründe öncü bir konuma sahip olmuştur ve yıllar içinde büyüyerek uluslararası pazarda da tanınmış bir marka haline gelmiştir.

Dalgakıran Kompresör Fabrikası’nın Ürünlerinin Garanti Süresi Nedir?

Dalgakıran Kompresör Fabrikası’nın ürettiği kompresörler için garanti süresi, ürünün türüne ve özelliklerine göre değişiklik gösterebilir. Genel olarak, Dalgakıran Kompresör Fabrikası’nın ürünlerinde 1 yıl garanti süresi bulunmaktadır. Bu süre içinde, ürünün herhangi bir arıza veya kusur durumunda ücretsiz tamir veya değişim hizmeti sunulmaktadır. Garanti koşulları ve süresi, ürün satın alındığında belirtilen garanti belgesinde detaylı olarak yer almaktadır.

Dalgakıran Kompresör Fabrikası’nın İhracat Yaptığı Ülkeler Hangileridir?

Dalgakıran Kompresör Fabrikası, Türkiye’den birçok ülkeye ihracat yapmaktadır. Şirketin ihracat yaptığı ülkeler arasında Almanya, İngiltere, İtalya, Fransa, Rusya, Polonya, Mısır, İran, Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri, Çin, Hindistan, Brezilya ve daha birçok ülke bulunmaktadır. Dalgakıran Kompresör Fabrikası, kaliteli ürünleri ve güvenilir hizmetiyle uluslararası pazarda tercih edilen bir marka olmuştur.

Dalgakıran Kompresör Fabrikası’nın Ar-Ge Çalışmaları Var mı?

Evet, Dalgakıran Kompresör Fabrikası Ar-Ge çalışmaları yapmaktadır. Şirket, sürekli olarak yenilikçi çözümler sunmak ve ürünlerini geliştirmek için Ar-Ge faaliyetlerine önem vermektedir. Dalgakıran Kompresör Fabrikası, teknolojik yenilikleri takip ederek, müşteri ihtiyaçlarına uygun ürünler geliştirmek için Ar-Ge ekibiyle çalışmaktadır.

Dalgakıran Kompresör Fabrikası’nın İletişim Formu Var mı?

Evet, Dalgakıran Kompresör Fabrikası’nın resmi web sitesinde iletişim formu bulunmaktadır. İlgilenen kişiler, web sitesindeki iletişim formunu doldurarak şirketle iletişime geçebilirler. İletişim formunda ad, e-posta, telefon ve mesaj gibi bilgilerin doldurulması gerekmektedir. Form gönderildikten sonra, Dalgakıran Kompresör Fabrikası yetkilileri iletişim kurmak için ilgili kişiye geri dönüş yapacaktır.

Dalgakıran Kompresör Fabrikası’nın Kurumsal Sosyal Sorumluluk Projeleri Nelerdir?

Dalgakıran Kompresör Fabrikası, çeşitli kurumsal sosyal sorumluluk projelerine destek vermektedir. Şirket, eğitim, çevre, sağlık ve sosyal yardım alanlarında faaliyet gösteren projelere destek sağlamaktadır. Dalgakıran Kompresör Fabrikası’nın kurumsal sosyal sorumluluk projeleri, toplumun gelişimine katkıda bulunmayı hedeflemektedir.

Dalgakıran Kompresör Fabrikası’nın Satış Sonrası Hizmetleri Nelerdir?

Dalgakıran Kompresör Fabrikası, müşterilerine satış sonrası hizmetler sunmaktadır. Bu hizmetler arasında yedek parça temini, bakım ve onarım hizmetleri, teknik destek, eğitim ve danışmanlık hizmetleri bulunmaktadır. Dalgakıran Kompresör Fabrikası, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak, ürünlerin kullanım süresi boyunca kaliteli hizmet sunmaktadır.

Dalgakıran Kompresör Fabrikası’nın Ürünlerinin Enerji Verimliliği Nasıldır?

Dalgakıran Kompresör Fabrikası, enerji verimliliği konusuna önem veren bir üretici olarak bilinmektedir. Şirket, ürünlerini enerji tasarruflu ve verimli bir şekilde tasarlamaktadır. Dalgakıran Kompresör Fabrikası’nın kompresörleri, enerji maliyetlerini düşürmek ve çevresel etkileri azaltmak için yüksek verimlilikte çalışmaktadır. Bu sayede müşteriler, enerji tasarrufu sağlayarak işletme maliyetlerini minimize edebilmektedir.

Dalgakıran Kompresör Fabrikası’nın İş Güvenliği Politikası Nedir?

Dalgakıran Kompresör Fabrikası, iş güvenliği konusuna büyük önem vermektedir. Şirket, çalışanların sağlığını ve güvenliğini korumak için çeşitli önlemler almaktadır. Dalgakıran Kompresör Fabrikası’nın iş güvenliği politikası, ulusal ve uluslararası standartlara uygun olarak belirlenmiştir. Tüm çalışanlar, iş güvenliği konusunda bilinçlendirilmekte ve gerekli eğitimler alarak güvenli bir çalışma ortamında faaliyet göstermektedir.

Dalgakıran Kompresör Fabrikası’nın İş Ortakları Kimlerdir?

Dalgakıran Kompresör Fabrikası, çeşitli iş ortaklarıyla işbirliği yapmaktadır. Şirket, yerli ve yabancı tedarikçilerle çalışarak kaliteli hammadde ve malzemeler temin etmektedir. Ayrıca, Dalgakıran Kompresör Fabrikası’nın distribütörleri ve bayileri de iş ortakları arasında yer almaktadır. Bu iş ortakları, Dalgakıran Kompresör Fabrikası’nın ürünlerinin pazarlanması ve satışının gerçekleştirilmesinde önemli bir rol oynamaktadır.

Dalgakıran Kompresör Fabrikası’nın Kurumsal Yapısı Nasıldır?

Dalgakıran Kompresör Fabrikası, köklü bir geçmişe sahip olan bir aile şirketidir. Şirket, aile üyeleri tarafından yönetilmektedir. Dalgakıran Kompresör Fabrikası’nın yönetim kadrosu, sektördeki deneyimleri ve uzmanlıklarıyla şirketin başarısına katkıda bulunmaktadır. Şirket, profesyonel bir ekip tarafından desteklenerek güçlü bir organizasyon yapısına sahiptir.

Dalgakıran Kompresör Fabrikası’nın Kurumsal Vizyonu Nedir?

Dalgakıran Kompresör Fabrikası, kompresör sektöründe lider bir marka olmayı hedeflemektedir. Şirket, müşteri memnuniyetini sağlamak, kaliteli ürünler sunmak, yenilikçi çözümler geliştirmek ve sürdürülebilir bir büyüme elde etmek için çalışmaktadır. Dalgakıran Kompresör Fabrikası’nın vizyonu, sektördeki öncü konumunu koruyarak global bir marka olmaktır.

Dalgakıran Kompresör Fabrikası’nın Üretim Süreci Nasıl İşliyor?

Dalgakıran Kompresör Fabrikası’nın üretim süreci, modern ve otomasyonlu bir şekilde gerçekleştirilmektedir. Fabrika, ileri teknolojiye sahip ekipmanlar ve makinelerle donatılmıştır. Üretim süreci, hammaddenin temin edilmesi, tasarım ve mühendislik çalışmaları, üretim aşaması, kalite kontrol ve testlerden oluşmaktadır. Dalgakıran Kompresör Fabrikası, üretim sürecinde kalite standartlarına uygunluk ve müşteri taleplerinin karşılanması konularına öncelik vermektedir.

Dalgakıran Kompresör Fabrikası, İstanbul’da bulunmaktadır.
Üretim tesisleri İstanbul’un Tuzla ilçesinde yer almaktadır.
Dalgakıran Kompresör Fabrikası, Türkiye’nin en büyük kompresör üreticilerinden biridir.
Şirketin merkezi İstanbul’da bulunmaktadır.
Dalgakıran Kompresör Fabrikası, 1965 yılında kurulmuştur.

Dalgakıran Kompresör Fabrikası Nerede? – İstanbul, Tuzla
Dalgakıran Kompresör Fabrikası Türkiye’nin en büyük kompresör üreticilerinden biridir.
Dalgakıran Kompresör Fabrikası’nın merkezi İstanbul’da bulunmaktadır.
Dalgakıran Kompresör Fabrikası 1965 yılında kurulmuştur.
Üretim tesisleri İstanbul’un Tuzla ilçesinde yer almaktadır.

Geri