AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Daglar sarkisi kime ait?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Dağlar şarkısı kime ait?​

“İçimdeki Sen”, “Hasbelkader”, “Sende Kaldı Yüreğim” ve “İçimden Gelmiyor” gibi parçalarla son dönemlerin parlayan yıldızı haline gelen Bilal Sonses’in son şarkısı “Dağlar” müzik listelerini alt üst etti. Sözü ve müziği Yıldız Tilbe’ye ait olan parça kısa süre içerisinde 1 milyonu aşkın dinlenme oranı elde etti.
Can Bonomo Dağ ne zaman çıktı?
26 Kasım 2021Dağ / Çıkış tarihi

Can Bonomo hangi tarz müzik yapıyor?​

Can Bonomo bir röportajında Müzik tarzını şöyle tanımlıyor; Deneysel rock ve pop-rock arası bir şey de diyebiliriz kısaca.
Can Bonomo hangi burç?
Can Bonomo doğum tarihi olarak 16 Mayıs 1987 olarak bilinir. Can Bonomo yaş olarak 33 yaşındadır. Can Bonomo boyu 178 cm, Can Bonomo kilosu ise 70’tir. Can Bonomo burcu ise ikizlerdir.
Erikli reklam şarkılarını yapan sanatçılardan biri de Göksel’dir. Şarkıyı söyleyen şarkıcının Ezgi Kosa isimli sanatçı olduğu belirtiliyor.
Haluk Levent Dağlar ne zaman çıktı?
2001Dağlar / Çıkış tarihi

Can Bonomo ve Öykü Karayel nasıl tanıştı?​

Öykü Karayel ve Can Bonomo. Kendileri yakın bir zamanda ilk kez birlikte kamera karşısına geçtiler. Bebeklerinin pişik sorununu ele alan tatlı bir reklam filmi çektiler.
Roman Bonomo kimdir?
1987 doğumlu olan Can Bonomo, 2021 yılı itibarıyla 34 yaşındadır. 2018 yılından oyuncu Öykü Karayel ile evlendi. Çift, 2021 yılında dünyaya gelen oğluna ‘Roman’ adını verdi. Can Bonomo 1.78 metre boyunda, 76 kilo ve boğa burcudur.

Benim meskenim dağlardır ilk kim söyledi?​

“Dağlar ve Rüzgâr”ın açılışında yer alan 1931 tarihli şiir “Dağlar”, 1984 yılında yayımlanan Sezen Aksu albümü “Sen Ağlama”nın ikinci yüzünü açar: “Başım dağ, saçlarım kardır, / Deli rüzgârlarım vardır, / Ovalar bana çok dardır, / Benim Meskenim dağlardır. // Bir gün kadrim bilinirse, / İsmim ağza alınırsa, / Yerim …
Tadelle reklamındaki şarkıyı kim söylüyor?
edis’in martılar şarkısından uyarlama.
Servet Kocakaya – Ben Bu Gece Ölmezsem.
Aşkın Mapushane şarkısı hangi yıl çıktı?
TÜRK halk müziğinin başarılı sesi Yağız, Selçuk Ural’ın ilk kez 1973 yılında pop müzik tarzında söylediği ‘Aşkın Mapushane’ adlı şarkıyı, yıllar sonra arabesk olarak seslendirdi. Daha önce 2001 yılında da Haluk Levent’in rock tarzında seslendirdiği şarkı, böylece üçüncü kez tarz değiştirmiş oldu.

Geri