AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Dagitima cikan kargo ne kadar surede gelir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Dağıtıma çıkan kargo ne kadar sürede gelir?​

Dağıtıma çıkan kargo saat kaça kadar gelir? Buna göre PTT Kargo dağıtım saatleri de öğlen arası vermeyen şubeler için 08:30 ile 17:00 arasında; öğlen arası veren şubelerde ise 08:30 ile 16:30 arasındadır.
PTT kargo ne kadar bekler?
PTT Kargo Bekleme Süresi Kaç Gün? Eğer kimse yoksa haber verildiği tarihin ertesi gününden itibaren alınmak üzere PTT işyeri adresliler dâhil onbeş (15) gün bekletilir. Aksi takdirde göndericinin bilgisi dahilinde kargo çıkış şubesine iade edilir.
MNG kargo ne kadar sürede gelir?
Normal şartlar dahilinde (olağan üstü haller, olumsuz hava ve ulaşım şartları, mücbir sebepler, vb. haricinde) 600 km’ye kadar mesafesi olan gönderiler il merkezlerine 1 (bir) iş günü; 600-1000 km arası mesafesi olan gönderiler 2 (iki) iş günü; 1000 km’den daha fazla mesafesi olan gönderiler ise 3 (üç) iş günü …

Yurtiçi kargo dağıtıma çıktıktan sonra ne zaman gelir?​

0-600 km mesafeye kadar taşınacak gönderilerin minimum 1, maksimum 4 iş gününde müşteri adresine ulaştırılması hedeflenmektedir. 600-1200 km mesafe arası taşınacak gönderilerin minimum 2, maksimum 5 iş gününde müşteri adresine ulaştırılması hedeflenmektedir.
Kargo şubeden ne zaman çıkar?
Hata
MNG kargo hangi gün dağıtım yapıyor?
MNG kargo Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cuma yani hafta içi 08.30 ile 18.00 arası dağıtım yapılmaktadır. MNG kargo şubeleri hafta içi 08.30 ile 18.00 arası mesai yapılmaktadır. Cumartesi günler saat sabah 08.30 ile 14.00 arasında Pazar ise tüm şubeler kapalıdır.

Geri