Daemon Tools yerine ne kullanabilirim?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Web sitesi
forumsitesi.com.tr

Daemon Tools yerine ne kullanabilirim?​

Daemon Tools alternatifi 7 program:

DT Lite nedir?​

okuyabilen kaliteli bir sanal sürücü programıdır. DAEMON Tools Lite sayesinde Cd oluşturmadan önce kalıp dosyalarının içeriklerini görebilir ve 4 sanal sürücü destegi ile oyunlarinizi cd’ye yazmadan direkt kalıp dosyalari içinden çalıştırabilir, içeriklerine erişebilir ve oynayabilirsiniz.
Daemon Tools Lite nedir ne işe yarar?
Daemon Tools, Disc Soft tarafından geliştirilen ve dünyanın en çok kullanılan sanal CD/DVD sürücü emülatörüdür. Daemon Tools’u kullanarak bir CD veya DVD dosyasını bilgisayarınıza klonlayabilir yada klonlanmış olan bir dijital kopyayı bilgisayarınıza fiziksel şekilde bağlıymış gibi gösterip kullanabilirsiniz.
Daemon Tools Nedir indir?
DAEMON Tools Lite, kullanıcıların bilgisayarları üzerinde hızlı ve kolay bir şekilde sanal diskler (sürücüler) oluşturmalarına olanak sağlayan ücretsiz ve güvenilir bir yazılımdır. Oluşturacağınız sanal diskler yardımıyla daha önce imaj olarak kaydetmiş olduğunuz CD ve DVD sürücüleri doğrudan kullanabilirsiniz.

Daemon Tools Lite Nasıl Kullanılır?​

Daemon Tools Programı Nasıl Kullanılır?
- Programı açın.
- Sol kısımdaki “+” butonuna basın.
- Dosyayı seçin.
- “Aç” butonuna tıklayın.
- Sanal sürücüye sağ tıklayın.
- “Mount” butonuna basın.
- Masaüstündeki “Bu Bilgisayar” simgesine çift tıklayın.
- Sanal sürücüye sağ tıklayın.

Sanal bellek nedir ne işe yarar?​

Sanal bellek, sabit disk sürücüsünü (HDD) geçici depolama alanı gibi kullanarak yazılımın ek bellek olarak kullanılmasına izin verir. Her dosya diskte depolanabilmektedir. Çoğu merkezi işlem birimi (CPU), sanal belleği destekleyen bellek yönetimi birimlerini (MMU) sağlar.
BD ROM sürücüsü ne demek?
BD ROM, açılımı Blu-ray Disk Read Only Memory olan ”Blu-ray oynatıcısı” anlamına gelen optik sürücüdür. Blu-ray”, birçok teknoloji ve eğlence sektörü liderlerinin bir araya gelerek oluşturduğu topluluğun geliştirmek ve yeni jenerasyon optik medyaları belirlemek için yürüttükleri projedir.
Linux Daemon ne demek?
LINUX süreçleri arasında “daemon” (“deymın” diye okunur) sözcüğüyle tanımlanan bir özel süreç çeşidi vardır. Bunların normal süreçlerden tek farkı hiçbir şekilde konsola ya da ekrana mesaj göndermemeleridir. Daemon’lar geri planda sessizce çalışırlar.
Daemon Tools ile ISO dosyası açma:
- Adım #1: Daemon Tools’u bilgisayarınıza kurun.
- Adım #2: İndirdiğiniz ISO dosyasına sağ tıklayın.
- Adım #3: Birlikte Aç kısmının üstüne gelin.
- Adım #4: Açılan kısımda Daemon Tools’u seçin.
DVD sürücü nasıl silinir?
Disk Yönetimi Konsolu’n daki sanal sürücüleri silmek için, Çalıştır için Windows tuşu + R klavye kısayola basınız. Çalıştır’a ‘diskmgmt.msc’ yazın ve Disk Yönetimi’ni açmak için Tamam’ı tıklayınız. Birim sütununda listelenen sanal diski sağ tıklatın ve Birimi Sil’i seçiniz.

Geri