Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Daemon Tools ile ISO Dosyasi Nasil Acilir?

Editör

Yeni Üye

Daemon Tools ile ISO Dosyası Nasıl Açılır?​

Windows 10’un altındaki sürümlerde ISO dosyası açma
- Adım #1: Daemon Tools’u bilgisayarınıza kurun.
- Adım #2: İndirdiğiniz ISO dosyasına sağ tıklayın.
- Adım #3: Birlikte Aç kısmının üstüne gelin.
- Adım #4: Açılan kısımda Daemon Tools’u seçin.

ISO dosyası nasıl indirilir?​

Medya oluşturma aracını kullanmak için Microsoft Yazılım İndirme Windows 10 sayfasını bir Windows 7, Windows 8.1 veya Windows 10 cihazından ziyaret edin. Bu sayfayı Windows 10’u yüklemek veya yeniden yüklemek için kullanılabilen bir disk görüntüsü (ISO dosyası) indirmek üzere kullanabilirsiniz.

Daemon Tools hangi dosyaları açar?​

Daemon Tools hangi dosyaları açar?
DAEMON Tools Lite, popüler sıkıştırılmış disk imaj dosyalarını (*.mdx, *.mds/*.mdf, *.iso, *.b5t, *.b6t, *.bwt, *.ccd, *.cdi, *.bin/*.cue, *.ape/*.cue, *.flac/*.cue, *.nrg, *.isz vs.) okuyabilen kaliteli bir sanal sürücü programıdır.

Daemon nasıl çalışır?​

Daemon nasıl çalışır?
Daemon Tools programının mantığı; bilgisayarınızda sanal bir disk sürücüsü oluşturmak suretiyle ISO dosyalarını bu sürücülere yüklemesi ve bunun sonucunda bilgisayarınızın tıpkı CD/DVD sürücüsüne bir disk takılmış gibi davranmasıdır.

Orjinal Windows 10 nasıl indirilir?​

Windows 10 nasıl kurulur?
- Adım #1: Windows 10 indirme sayfasına gidin,
- Adım #2: “Aracı şimdi indirin” yazılı butona tıklayın,
- Adım #3: İndirilen “MediaCreationTool” dosyasını açın,
- Adım #4: Kullanıcı sözleşmesini kabul edin,
- Adım #5: “Başka bir bilgisayar için yükleme medyası” seçeneğini işaretleyip ilerleyin,

Windows 7 ISO dosyası nasıl kurulur?​

Windows 7 yükleme işlemleri
- Adım: Microsoft’un Windows 7 indirme sayfasına gidin:
- Adım: Windows 7 ürün anahtarınızı girin:
- 3. Adım: Dil seçiminizi yapın:
- Adım: İstediğiniz Windows 7 sürümünü seçin:
- Adım: Windows 7 format atma işlemini nasıl yapmak istediğinize karar verin:
- Adım: İndirdiğiniz ISO dosyasını DVD’ye yazın:

Windows ISO dosyası nedir?​

Windows ISO dosyası nedir?
Bir ISO dosyası (genellikle bir ISO görüntüsü olarak adlandırılır), CD veya DVD gibi bir optik diskte bulunan verilerin aynı kopyasını (veya görüntüsünü) içeren bir arşiv dosyasıdır. Genellikle optik diskleri yedeklemek veya bir optik diske yazılması amaçlanan büyük dosya kümelerini dağıtmak için kullanılırlar.

Windows 7 ISO dosyası nasıl açılır?​

Windows 7 ISO dosyası nasıl açılır?
WinCDEmu programını Windows 7’ye yükleyin. Yükleme bittikten sonra herhangi bir ISO dosyasını sağ tuşla tıkladığınızda, artık sağ tuş menüsüne Sürücü harfi seç & bağla seçeneği gelecektir. Daha sonra açılan Bir disk imajı bağla ekranında sadece Tamam’ı tıklayın.

Daemon Tools nasıl açılır?​

Daemon Tools Programı Nasıl Kullanılır?
- Programı açın.
- Sol kısımdaki “+” butonuna basın.
- Dosyayı seçin.
- “Aç” butonuna tıklayın.
- Sanal sürücüye sağ tıklayın.
- “Mount” butonuna basın.
- Masaüstündeki “Bu Bilgisayar” simgesine çift tıklayın.
- Sanal sürücüye sağ tıklayın.

Daemon Tools ile ISO dosyası açma işlemi oldukça basittir. Sırasıyla adımları takip ederek ISO dosyasını açabilirsiniz. İşte adımlar:

1. **Daemon Tools'u bilgisayarınıza kurun:** İlk olarak Daemon Tools programını indirip bilgisayarınıza kurmalısınız.
2. **İndirdiğiniz ISO dosyasına sağ tıklayın:** Açmak istediğiniz ISO dosyasına sağ tıklayarak seçenekler listesini açın.
3. **Birlikte Aç kısmının üstüne gelin:** Sağ tıkladıktan sonra açılan menüde "Birlikte Aç" veya "Open with" gibi bir seçenek olacaktır. Üzerine gelin.
4. **Daemon Tools’u seçin:** Açılan listeden Daemon Tools'u seçerek ISO dosyasını Daemon Tools ile açabilirsiniz.

Bu adımları takip ederek ISO dosyasını Daemon Tools ile açabilirsiniz.

Windows ISO dosyaları genellikle bir arşiv dosyası olarak kullanılır. Bu dosyalar, optik disklerde bulunan verilerin aynı kopyasını içerir ve genellikle yazılım yüklemeleri veya yedeklemeleri için kullanılır.

Daemon Tools programı ise genellikle popüler disk imaj dosyalarını okuyabilen bir sanal sürücü programıdır. Bu program sayesinde bilgisayarınızda sanal bir disk sürücüsü oluşturabilir ve ISO dosyalarını bu sürücülere yükleyerek bilgisayarınızdaki gibi CD/DVD sürücüsüne bir disk takılmış gibi davranabilirsiniz.

Eğer Windows 7 veya Windows 10 gibi orijinal bir Windows sürümü indirme ve kurma konusunda daha fazla bilgiye ihtiyacınız varsa, yukarıda verilen adımları takip ederek kolayca işlem yapabilirsiniz.

WinCDEmu programını kullanarak Windows 7 ISO dosyalarını açabilirsiniz. Bu program sayesinde ISO dosyalarını sağ tıklayarak sürücü harfi seçme ve bağlama işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz.

Daemon Tools programını kullanmak da oldukça kolaydır. Programı açtıktan sonra dosyayı seçip "Aç" butonuna basarak sanal sürücüye yükleyebilirsiniz. Daha sonra "Mount" butonuna basarak sanal sürücüyü açabilir ve içeriğini görüntüleyebilirsiniz.

Umuyorum ki bu adımlar ve bilgiler size yardımcı olmuştur. Sorularınızı sormaktan çekinmeyin!

Geri