- Konu Yazar
D3dx9_43 dll sorunu nasıl çözülür?
Yöntem 1: İndir D3dx9_43.dll manuel olarak kurun- DLL dosyası eksik olduğu yerden sonra dosyayı program yükleme dizinine kopyalayın.
- Veya DLL dosyasını Sisteminizin dizinine taşıyın (C:\ Windows\System32 ve 64 bit için C:\ Windows\SysWOW64\).
- Şimdi bilgisayarı yeniden başlatmanız gerekiyor.
d3dx9_34 dll hatası nedir?
d3dx9_34.dll, Dosya açıklaması: d3dx9_34.dll En sık karşılaşılan DLL hata mesajları şunlardır: Program d3dx9_34.dll bilgisayarınızda eksik olduğundan başlayamıyor. Bu sorunu çözmek için programı yeniden yüklemeyi deneyin. d3dx9_34.dll başlatmada sorun Belirtilen modül bulunamadı.d3dx9_26 dll hatası nedir?
d3dx9_26.dll uygulaması Windows üzerinde çalışmak üzere tasarlanmamış veya hata içeriyor. Programı özgün yükleme medyasını kullanarak yüklemeyi deneyin veya destek için sistem yöneticinize veya yazılım satıcısına başvurun.
d3dx9_30 dll ne demek?
Windows işletim sisteminde d3dx9_30.dll hatası sıklıkla karşılaşılır. Program veya oyunların indirme işlemlerinden sonra programlar açılır iken d3dx9_30.dll hatası ile karşılaşılabilir. Bunun için ilk olarak İşletim Siteminin 32 Bit mi yoksa 64 Bit mi olduğu bilinmelidir.D3dx9_43 dll dosyası nereye atılır?
İndirdiğiniz d3dx9_39 dll dosyasını C:/Windows/System32 klasörünün içerisine yapıştırmalısınız. Eğer işletim sisteminiz 64 bit ise; indirdiğiniz dll dosyasını C:\ Windows\SysWOW64 klasörü içine kopyalamalısınız.Lol dll hatası nasıl düzeltilir?
D3dx9_39.Dll hatası ilk bakışta karmaşık bir hata gibi görülebilir. Ancak çözümü oldukça basittir. Öncelikle D3dx9_39.Dll dosyasının indirilmesi gerekmektedir. Bu dosya indirildikten sonra üzerine mouse ile çift tıklayıp kurulumu başlatmanız gerekmektedir.
D3dx9_26 DLL dosyası nasıl yüklenir?
Yöntem 1: İndir D3dx9_26.dll manuel olarak kurun- DLL dosyası eksik olduğu yerden sonra dosyayı program yükleme dizinine kopyalayın.
- Veya DLL dosyasını Sisteminizin dizinine taşıyın (C:\ Windows\System32 ve 64 bit için C:\ Windows\SysWOW64\).
- Şimdi bilgisayarı yeniden başlatmanız gerekiyor.
Eksik DLL dosyaları nereye atılır?
Windows\SysWOW64\ klasörüne atılır.Akisp11 dll dosyası nerede?
İndirilen Akisp11.dll dosyasını bulunduğu klasörden kopyalayıp, işletim sisteminiz 32 bit ise C:/Windows/system32 klasörünün içerine, İşletim sisteminiz 64 bit ise kaydedilmesi C:/Windows/syswow64 ve C:/Windows/system32 klasörünün içerisine yapıştırmanız yeterli olacaktır.
Dll dosyası hangi klasöre atılır?
DLL Hatalarında , Dll Dosyası Nereye Atılır? 64 Bit İşletim Sistemi ise Bilgisayarınız ; C:\ Windows\SysWOW64\ klasörüne atılır.Lol dll dosyaları nereye atılır?
d3dx9_39 dll nereye atılır? İndirdiğiniz d3dx9_39 dll dosyasını C:/Windows/System32 klasörünün içerisine yapıştırmalısınız. Eğer işletim sisteminiz 64 bit ise; indirdiğiniz dll dosyasını C:\ Windows\SysWOW64 klasörü içine kopyalamalısınız.D3dx9_39 dll sorunu nasıl çözülür?
Yöntem #1: Bilgisayarınızı yeniden başlatın. Yöntem #2: Microsoft DirectX son sürümünü yükleyin. Yöntem #3: Microsoft DirectX son sürüm paketinden yalnızca D3dx9_39.dll dosyasını yükleyin. Yöntem #4: ‘D3dx9_39.dll Bulunamadı’ hatasına neden olan oyun ya da programı silin ve yeniden yükleyin.