- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
D Yatırım Bankası kimin?
D Yatırım Bankası; Doğan Holding tarafından yatırım bankacılığı alanında hizmet vermesi amacıyla 2021 yılında İstanbul merkezli olarak kurulan bankadır.Onur Topaç kimdir?
Topaç, 2015-2020 yılları arasında HUB Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.’de sırasıyla Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yaptı. 2015-2019 tarihleri arasında Marbaş Menkul Değerler A.Ş.’de Yönetim Kurulu Başkan Vekili olarak görev yaptı.Inveo Yatırım (INVEO) Şirketin hizmetleri hisse senedi alım satımı, sabit gelirli menkul kıymetlerin alım satımı, hisse senedi sermaye piyasası işlemleri, varlık yönetimi, yatırım danışmanlığı ve kurumsal yatırımcılar için aracılık hizmetlerini içermektedir.
Glyho kime ait?
Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.
Doğan Yatırım Bankası kimin?
Doğan Holding CEO’su Çağlar Göğüş, 62 yıl boyunca Türkiye’den kazandığını yine Türkiye için yatırıma dönüştüren Doğan Grubu olarak, geçtiğimiz yıl da pandemi şartlarına rağmen ülkemize değer katmaya devam ettiklerini, “Türkiye iyi ise, biz de iyi oluruz” inancıyla 2020 yılında da faaliyetlerini genişleterek 1,5 milyar …
GSD Yatırım Bankası Genel Müdür?
Engin Kam – Genel Müdür – GSD Yatirim Bankasi A.S. | LinkedIn.Onur Topaç babası kimdir?
Ekinciler Menkul Değerler’den büyük transfen yapan Gedik’te, Onur Topaç, babası Erhan Topaç’ın vekili oldu. Sermaye Piyasalarının önde gelen kurumlarından Gedik Yatırım’da ikinci Topaç dönemi… .MarbasOnline. Marbaş Menkul Değerler AŞ’nin Dijital Markasıdır. 1990 yılından beri sermaye piyasalarında faaliyet göstermekteyiz. 2004 yılından beri Gedik Yatırım iştirakiyiz.
Inveo hangi pazarda işlem görüyor?
30 Eylül 2020 tarihine kadar GYHOL kısa koduyla Borsa İstanbul’da işlem gören Inveo, bu tarihten itibaren INVEO koduyla işlem görüyor. 1 Nisan’dan itibaren de Yıldız Pazar’da yerini alacak.
Inveo açılımı nedir?
Inveo Alfa Uluslararası İş Geliştirme Yönetim Ve Yatırım A.Ş.
Erol goker kimdir?
Halen Global Yatırım Holding A.Ş.’de Yönetim Kurulu Başkan Vekili , Global Menkul Değerler A.Ş. ve Yaprak Süt ve Besi Çiftlikleri San. ve Tic A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı olarak görevini sürdürmekte olan Göker, evli ve iki çocuk babasıdır. Yayınlanmış kitap ve çok sayıda makalesi bulunan Göker, İngilizce bilmektedir.Serdar Kırmaz kimdir?
Serdar Kırmaz, 2007-2010 yılları arasında Doğan Grubu’nda, 2005-2007 arasında Global Yatırım Holding’de ve 1999-2005 yılları arasında STFA Grubu’nda Finansman Grup Başkanı ve bu grupların iştiraklerinde Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev üstlenmiştir.Mehmet Sırrı ERKAN 2012 yılında yönetim kurulu üyesi olarak atandığı ING Bank Türkiye’de Denetim Komitesi Üyesi, Denetim Komitesi Başkanı ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili olarak toplam 7 yıl boyunca görev yapmıştır. 1994-2020 yılları arasında Anadolu Hayat Emeklilik A.Ş.
Doğan Holding Genel müdür?
Çağlar Göğüş (15 Oca 2019–)Doğan Holding / CEO
Akgün Türer kimdir?
22 Mayıs 2015 tarihine kadar Tekstil Yatırım Menkul Değerler A.Ş.’de Yönetim Kurulu Başkan Vekili olarak görevlerini yürütmüştür. GSD Dış Ticaret A.Ş.’de 2012’den 31 Aralık 2014’e kadar Yönetim Kurulu Üyesi olarak görevde bulunmuştur. GSD Eğitim Vakfı’nın süresiz Mütevelli Kurulu Üyesi ve Yönetim Kurulu Üyesi’dir.