AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Cyplos Arvohaler 50 mcg 500 mcg nedir?

Editör

Yeni Üye

Cyplos Arvohaler 50 mcg 500 mcg nedir?​

Orta ve ağır KOAH olgularında semptomları ve atak sıklığını azaltır. 4.2. Pozoloji ve uygulama şekli Pozoloji/uygulama sıklığı ve süresi: CYPLOS ARVOHALER sadece inhalasyon yolu ile uygulanır.

Fixhaler 12 mcg 500 mcg nedir?​

Astım semptomlarının düzeltilmesi ve kontrol altına alınması amacıyla kullanılır. Astım hastalığının basamaklı tedavisinde 3. basamaktan itibaren verilir. Pozoloji/uygulama sıklığı ve süresi: FİXHALER sadece inhalasyon yolu ile uygulanır.

SERETIDE diskus 500 mcg 50 mcg ne işe yarar?​

SERETIDE diskus 500 mcg 50 mcg ne işe yarar?
Astım semptomlarının düzeltilmesi ve kontrol altına alınması amacıyla. Astım hastalığının basamaklı tedavisinde 3. basamaktan itibaren verilir. • Düzenli tedavide orta ve ağır KOAH’lı (kronik obstrüktif akciğer hastalığı) hastalarda belirtilerin ve atak sıklığının azaltılmasında.

Airplus 50 500 mcg nedir?​

AİRPLUS, etkin madde olarak salmeterol ve flutikazon içerir. Salmeterol, bronkodilatörler (bronş genişleticiler) adı verilen ilaç grubunun bir üyesidir ve akciğerlerdeki hava yollarının duvarlarında bulunan kasları gevşeterek genişlemelerine yol açar.

Cyplos hava Nasıl Kullanılır?​

Uygulama yolu ve metodu: CYPLOS Sanohaler sadece inhalasyon yoluyla uygulanır. Toz halindeki ilacı ağız yoluyla akciğerlere inhale ediniz (inhale etmek: nefes alırken ilacı ağzınızdan içeri çekmek).

Sebraler nasıl kullanılır?​

Sebraler nasıl kullanılır?
SEBRALER kapsülleri sadece SEBRALER inhalasyon cihazı kullanılarak oral inhalasyon yolu ile uygulanmalıdır. SEBRALER kapsüller yutulmamalıdır (Bkz. Bölüm 4.9). SEBRALER’in her gün aynı saatte olmak üzere günde bir kez uygulanması önerilmektedir.

Fixhaler ne ise yarar?​

Cyplos ilacı nasıl kullanılır?​

Sebraler nedir ne için kullanılır?​

Sebraler nedir ne için kullanılır?
SEBRALER, orta ve ağır KOAH (kronik obstrüktif akciğer hastalığı) olgularında düzenli kullanıldığında atak sıklığını azaltmakta, semptomları ve yaşam kalitesini düzeltebilmekte; ancak uzun dönemdeki FEV1 düşüşünü değiştirmemektedir.

Pefsal 50 500 nasıl kullanılır?​

Yetişkin hastalar için tavsiye edilen doz günde 2 kez 1 inhalasyon 50/250 mikrogram – 50/500 mikrogram salmeterol/flutikazon propiyonattır. Günde iki kez alınan 50/500 mikrogramlık Page 3 3 / 27 maksimum PEFSAL dozunun tüm nedenlere bağlı ölümleri azalttığı gösterilmiştir (bkz. 5.2 Klinik Çalışmalar).

Cyplos Arvohaler 50 mcg 500 mcg, orta ve ağır KOAH (kronik obstrüktif akciğer hastalığı) olgularında semptomları ve atak sıklığını azaltmak amacıyla kullanılan bir ilaçtır. Sadece inhalasyon yolu ile uygulanır ve toz halindeki ilacı ağız yoluyla akciğerlere inhale etmeniz gerekmektedir.

Fixhaler 12 mcg 500 mcg ise astım semptomlarının düzeltilmesi ve kontrol altına alınması amacıyla kullanılan bir ilaçtır. Astım hastalığının basamaklı tedavisinde 3. basamaktan itibaren verilir. Fixhaler sadece inhalasyon yolu ile uygulanır.

SERETIDE diskus 500 mcg 50 mcg ise astım semptomlarının düzeltilmesi ve kontrol altına alınması amacıyla kullanılan bir ilaçtır. Astım hastalığının basamaklı tedavisinde 3. basamaktan itibaren verilir. Ayrıca orta ve ağır KOAH'lı hastalarda belirtilerin ve atak sıklığının azaltılmasında da kullanılır.

AİRPLUS 50 500 mcg ise içeriğinde salmeterol ve flutikazon olan bir ilaçtır. Salmeterol, akciğerlerdeki hava yollarının genişlemesine yardımcı olarak bronkodilatör etki gösterir.

Sebraler, orta ve ağır KOAH olgularında atak sıklığını azaltmakta, semptomları ve yaşam kalitesini düzeltmekte fakat uzun dönemdeki FEV1 düşüşünü değiştirmemektedir. Sebraler kapsülleri, SEBRALER inhalasyon cihazı kullanılarak oral inhalasyon yoluyla uygulanmalıdır.

Pefsal 50 500 ise yetişkin hastalar için tavsiye edilen doz günde 2 kez 1 inhalasyon 50/250 mikrogram - 50/500 mikrogram salmeterol/flutikazon propiyonattır. Günde iki kez alınan 50/500 mikrogramlık maksimum Pefsal dozunun tüm nedenlere bağlı ölümleri azalttığı gösterilmiştir.

Geri