AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

CW enerji ne is yapar?

Editör

Yeni Üye

CW enerji ne iş yapar?​

CW Enerji Mühendislik Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi 2010 yılında kurulmuş fotovoltaik enerji üretim sektöründe faaliyet gösteren üretim ve hizmet firmasıdır. Yıllık 1,3 GW güneş paneli üretim kapasitesiyle Avrupa ve Türkiye’nin en büyük güneş paneli üretim firmasıdır.

CW Enerji kime ait?​

Türkiye’de fotovoltaik sistem kurulumlarında önemli payı bulunan şirketlerden biri CW Enerji. Sahibi Giresunlu bir Türk. Ama CW Enerji CEO’su Tarık Sarvan’a “Almanya çıkışlı bir solarcı” demek daha doğru. Çünkü iş hayatındaki geçmişi Almanya’ya uzanıyor.
Lexron güneş paneli kim üretiyor?​
Lexron, 2010 yılında kurulan ACS Enerji ve Teknoloji LTD. bünyesinde üretilen güneş paneli, rüzgar türbini, jel akü, inverter vb. ürünlerin markasıdır. İzmir’de bulunan fabrikasında PV Güneş Paneli, 10W-350W aralığında monokristal ve polikristal paneller ve Sunpower hücre ile esnek panel üretmektedir.

CW Enerji kaç kişi çalışıyor?​

CW Enerji kaç kişi çalışıyor?
Firmanın, 552 personelinden 45’i 18-24 yaş arası genç nüfus çalışandan oluşuyor. Firma çalışanlarının 204’ü üniversite mezunu iken 348’i lise mezunu. Bünyesinde 100 mühendis istihdam eden firmada her 10 çalışandan biri mühendis.

Tarık Sarvan nereli?​

Tarık Sarvan nereli?
Sahibi Giresunlu bir Türk. Ama CW Enerji CEO’su Tarık Sarvan ‘a “Almanya çıkışlı bir solarcı” demek daha doğru. Çünkü iş hayatındaki geçmişi Almanya’ya uzanıyor. Ancak kendisi son yıllarda vaktinin büyük çoğunluğunu Antalya’da geçiriyor.

CW Enerji Tarık Sarvan kimdir?​

45 yaşındaki Tarık Sarvan, Almanya’daki fabrikasını kapatıp özlem çektiği Türkiye’ye döndü. Antalya’ya fabrikasını kurdu ve kısa sürede Avrupa’nın en büyük güneş paneli üreticilerinden biri haline geldi. Firma, 57 ülkeye ihracat yapıyor. Gurbetçi iş insanı Tarık Sarvan Avrupa defterini kapatarak ülkesine döndü.

Lexron hangi ülkenin malı?​

Lexron 200 Amper Jel Akü ( Kore Malı )
Lexron marka hangi ülkenin?​
Lexron 100 Amper Jel Akü ( Kore Malı )

Tarık Sarvan kim?​

Tarık Sarvan kim?

Su ısıtıcı güneş enerjisi fiyatları ne kadar?​

Su ısıtıcı güneş enerjisi fiyatları ne kadar?
“Isıtma > Güneş Enerjisi Sistemi”
İlan Başlığı | Fiyat | İlan Tarihi
Kalite marks | 50 TL | 26 Nisan 2022
6 panelli basınçlı guneş enerjisi | 3.800 TL | 26 Nisan 2022
450 WATT MONO KRİSTAL HALF CUT GÜNEŞ PANELİ | 3.600 TL | 06 Mayıs 2022
370 WATT MONO KRİSTAL HALF CUT GÜNEŞ PANELİ | 3.000 TL | 06 Mayıs 2022

CW Enerji, fotovoltaik enerji üretim sektöründe faaliyet gösteren bir firma olarak 2010 yılında kurulmuştur. Avrupa ve Türkiye'nin en büyük güneş paneli üretim firması olup yıllık 1,3 GW güneş paneli üretim kapasitesine sahiptir. CW Enerji'nin sahibi Giresunlu bir Türk olan Tarık Sarvan, Almanya kökenli bir solarcı olarak da bilinmektedir.

CW Enerji şu anda 552 personeli istihdam etmektedir. Bu personelin 45'i 18-24 yaş arası genç çalışanlardan oluşmaktadır. Firma bünyesinde 204 üniversite mezunu ve 348 lise mezunu çalışan bulunmaktadır. Ayrıca firma, 100 mühendisi de işe almış olup her 10 çalışandan biri mühendis pozisyonundadır.

Tarık Sarvan ise CW Enerji'nin CEO'su olarak görev yapmaktadır. 45 yaşındaki Sarvan, Almanya'da bir fabrikasını kapatıp Türkiye'ye dönerek Antalya'da fabrikasını kurmuş ve kısa sürede Avrupa'nın önde gelen güneş paneli üreticilerinden biri haline gelmiştir. CW Enerji'nin ihracat yaptığı 57 ülke bulunmaktadır.

Lexron markası ise ACS Enerji ve Teknoloji LTD. bünyesinde üretilen ürünlerin markasıdır. Lexron'un ürünleri arasında güneş panelleri, rüzgar türbinleri, jel aküleri ve inverterler yer almaktadır. Lexron'un güneş panelleri, İzmir'de bulunan fabrikasında PV Güneş Paneli, monokristal ve polikristal paneller ile Sunpower hücre ile esnek panel üretmektedir.

Su ısıtıcı güneş enerjisi fiyatlarına gelince, 26 Nisan 2022 tarihli ilanlarda "Kalite marks" isimli ürün 50 TL, 6 panelli basınçlı güneş enerjisi ise 3.800 TL olarak listelenmiştir. 06 Mayıs 2022 tarihli ilanlarda ise 450 WATT MONO KRİSTAL HALF CUT GÜNEŞ PANELİ 3.600 TL ve 370 WATT MONO KRİSTAL HALF CUT GÜNEŞ PANELİ ise 3.000 TL fiyatla satışa sunulmuştur.

Geri