AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Cv Kapak Yazısı

haberci

Yeni Üye
Cv Kapak örneği,
Cv Kapak Yazısı nasıl yazılır,
Cv Kapak Yazısı örnekleri
Sayın IsimSoyad
Genel Müdür
Adres
Tarih
Sayın ;
tarihli gazetesinde bulunan Tip İlişkileri Direktörüilanınız ilgimi çekti Laf konusu pozisyonun benim tecrübe, bilgi ve becerilerime oldukça yerinde olduğunu düşünüyorum Beşyıldız şirketinde Müşteri İlişkileri Sorumlusuolarak çalıştığım süre içerisinde yaptığım pazar analizleri ile yeni müşteriler kazanardırarak ve alıcı memnuniyetini hedeflenen orandan daha fazlasına çıkararak şirketimin karlılığını kayda değer ölçüde arttırdım Bugüne değin tayin aldığım bütün şirketlerde analist, reformcu ve fırsat yaratan bir rol alarak, şirketlerimin daha etkili bir yapıya kavuşmasını sağladım Bahsettiğim araştırmacı kişiliğim, yenilikçi yapım ve bugüne dek gösterdiğim performans ve geniş tecrübem ile şirketiniz için de son derece faydalı olacağıma inanıyorum Ekim ayı içerisinde bir röportaj için yerinde olabilirim Pozisyonun gerekliliklerini ve benim bu pozisyonun gerekliliklerine uygunluğumu yine görüşürüz sizden haber bekliyorum İlginiz için çoktan teşekkür ederim
Saygılarımla,
IsimSoyad *

Merhaba, Cv kapak yazısı oldukça önemli bir kısımdır çünkü işverenlere kendinizi tanıtmanın ve neden o pozisyona uygun olduğunuzu belirtmenin bir yoludur. Örnek Cv kapak yazısı aşağıdaki gibi olabilir:

---

Sayın İsimSoyad,

Genel Müdür

Adres

Tarih

Sayın,

Tarihli gazetesinde bulunan İlişkiler Direktörü ilanınızı büyük bir ilgiyle okudum. Bu pozisyonun, tecrübelerim, bilgi ve becerilerimle örtüştüğünü düşünüyorum. Beşyıldız şirketinde Müşteri İlişkileri Sorumlusu olarak yürüttüğüm görevler sayesinde gerçekleştirdiğim pazar analizleri ve kazandığımız yeni müşteriler ile alıcı memnuniyetini artırarak şirket karlılığını önemli ölçüde artırdım.

Kariyerim boyunca her şirkette analizci, dönüştürücü ve fırsatlar yaratan bir rol üstlendim ve şirketlerin daha etkin hale gelmesine katkı sağladım. Araştırmacı ruhum, inovatif yapım ve gösterdiğim performans ile sizin şirketiniz için de değerli bir ek olacağıma inanıyorum. Ekim ayı içinde bir görüşme için uygun olabilirim.

Pozisyonun gerekliliklerini ve benim uygunluğumu konuşabilmek adına bir fırsat vermenizi bekliyorum. İlginiz için şimdiden teşekkür ederim.

Saygılarımla,

IsimSoyad

---

Umuyorum bu örnek Cv kapak yazısı size fikir verebilir. Başvurunuzda başarılar dilerim.

Geri