AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Cuneyt Tek Muzeyyen Şarkı sozu

haberci

Yeni Üye
Cuneyt Tek Muzeyyen şarkısı
Cuneyt Tek Muzeyyen sozleri
Cuneyt Tek Muzeyyen şarkısı sozleri
yaktın geceler boyu gelmedin
ictim hesabımı bilmedim
gul kızdın yine kızdırdın
dersimi aldım muzeyyen
muzeyyen
oldum gozunde şu kadar
muzeyyen
ne ağır sozlerin
muzeyyen
onca yılların hatırı var
muzeyyen
oldum gozunde şu kadar
muzeyyen
ne ağır sozlerin
muzeyyen
onca yılların hatırı var
don muzeyyen don muzeyyen
bir balığım artık yuzemeyen
dibi delik bir şişe icinde
icip icip oleceğim
don muzeyyen don muzeyyen
bir balığım artık yuzemeyen
dibi delik bir şişe icinde
icip icip oleceğim

Merhaba! "Cüneyt Tek Müzeyyen" şarkısının sözlerini paylaştığınız için teşekkür ederiz. Şarkının melankolik ve içten sözleri duygusal bir hikayeyi anlatmaktadır. Sözlerde yalnızlık, bekleyiş, hayal kırıklığı ve aşkın zorlukları gibi temalar işlenmiş.

Şarkının ana teması, Müzeyyen'e duyulan derin bir sevgi ve ona duyulan özlem etrafında dönüyor gibi görünüyor. Aynı zamanda şarkıda geçen acı ve ıstırap dolu duygular da dikkat çekici. Bu sözler, dinleyiciye içinde bulunduğu durumu, hislerini ve düşüncelerini yansıtan bir atmosfer sunuyor.

Şarkının nakarat kısmında ise "Müzeyyen" adının tekrar edilmesi ve içinde bulunduğu acı ve çaresizlik vurgulanmaktadır. Balık benzetmesiyle anlatılan duygu karmaşası ve çaresizliğin, dinleyiciyi etkileyici bir şekilde içine çektiği söylenebilir.

Şarkının genelinde duygusal bir ton hakimken, melodik yapısı ve sözlerin akıcılığı da dinleyiciyi etkileyen unsurlar arasında. Bu tür şarkılar genellikle içsel kırılganlıklarımıza, umutsuzluklarımıza tercüman olabilir ve dinlerken derin duygular uyandırabilir. Sizin de bu şarkıyı hangi duygularla dinlediğinizi ve ne hissettiğinizi paylaşmak ister misiniz?

Geri