Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Cumartesi pazar posta gelir mi?

Editör

Yeni Üye

Cumartesi pazar posta gelir mi?​

PTT Kargo genel müdürlükleri hafta sonu sadece cumartesi günü hizmet vermektedir. Çalışma saati 09.00 ile 19.30 arasıdır ve öğle tatili bulunmaz. Kargolar dağıtıma çıkmaz, vatandaşlar şubeye gidip teslimatı yapılmış kargoları kendileri alırlar. Tüm PTT kargo şubeleri pazar günleri kapalıdır.

Cumartesi pazar PTT kargo gelir mi?​

Cumartesi pazar PTT kargo gelir mi?
PTT Kargo hafta içi her gün mesaiye sabah saat 08:30’da başlar ve öğlen 12:30’a kadar devam eder. 12:30’da öğle molası veren PTT Kargo öğleden sonra saat 13:30’da tekrar mesaiye başlar ve akşam kapanış saati olan 17:00’a kadar mesaiye devam eder. PTT Kargo cumartesi ve pazar günleri kapalıdır.

Acele Posta Servisi kaç günde gider?​

Acele Posta Servisi kaç günde gider?
Vatandaşlar APS kargo ile kargolarını standart kargo göderimine göde daha hızlı ulaştırabilirler. APS Kargo ile paketler 1 günde adrese teslim edilebilir. APS kargo en uzak noktaya ise 3 gün içinde ulaşır.

PTT kargo Cumartesi kaça kadar dağıtım yapıyor?​

Ancak cumartesi günleri kargo dağıtımı gerçekleşmiyor. Hafta sonu PTT çalışma saatleri ise hafta içi ile aynı. PTT şubeleri cumartesi günleri saat 08.80 ile 17.30 saatleri arasında açık oluyor. Pazar günleri ise PTT kapalı oluyor.

PTT Kargo dağıtım hangi günler?​

PTT Kargo dağıtım hangi günler?
PTT KARGO DAĞITIM SAATLERİ PTT Kargo hafta içi ve cumartesi günleri çalışmaktadır. Pazar günü ve resmi tatillerde hizmet vermemektedir.

Aras Kargo cumartesi Pazar çalışıyor mu?​

Aras Kargo cumartesi Pazar çalışıyor mu?
Aras Kargo çalışma saatleri hafta içi her gün sabah 09.00’da açılıp, 18.00’de kapanıyor. ARAS KARGO HAFTA SONU AÇIK MI? Hafta sonu cumartesi günleri 09:30’dan 15.00’a kadar hizmet vermeye devam eden kargo, Pazar günleri hizmet vermemektedir.
PTT APS saat kaça kadar gönderilir?​
Buna göre PTT Kargo dağıtım saatleri de öğlen arası vermeyen şubeler için 08:30 ile 17:00 arasında; öğlen arası veren şubelerde ise 08:30 ile 16:30 arasındadır.

PTT haftasonu kargo teslimi yapıyor mu?​

PTT haftasonu kargo teslimi yapıyor mu?
PTT Kargo 08:30-12:30/13:30-17:00 saatleri arasında hizmet vermektedir. Merkez PTT şubeleri dışında tüm PTT’ler cumartesi günü kapalıdır. Sadece belirli bölgelerdeki PTT şubeleri cumartesi günü 13.30 kadar hizmet vermektedir.

PTT kargo eve teslim yapıyor mu?​

PTT kargo eve teslim yapıyor mu?
İşlemleri doğru yaptığınızda siparişinizi oluşturarak PTT kargo kurye görevlisi adresinize zamanında gelerek kargonuzu alacaktır. Peki PTT evden kargo alımı yapıyor mu? Postaya verilmek istenen posta gönderilerin, PTT tarafından gönderici adresinden alınması hizmetine “Adresten Alım Özel Hizmeti” denir.

Merhaba,

Cumartesi günleri genel olarak PTT Kargo ve diğer kargo firmaları kargoları dağıtmamaktadır. Cumartesi günleri genel olarak kargo şubeleri hizmet vermektedir ancak dağıtım yapılmamaktadır. Pazar günleri ise tüm PTT kargo şubeleri kapalıdır ve dağıtım yapılmamaktadır.

Acele Posta Servisi (APS) ile gönderilen kargolar, standart kargo gönderimine göre daha hızlı ulaşabilir. APS Kargo ile gönderilen paketler genellikle 1 gün içinde adrese teslim edilir. En uzak noktalara ise 3 gün içinde ulaşabilir.

PTT Kargo genel olarak hafta içi ve cumartesi günleri hizmet vermektedir. Pazar günleri ve resmi tatillerde ise hizmet vermemektedir. Hafta sonu çalışma saatleri genellikle hafta içi ile aynı olup, cumartesi günleri kargo dağıtımı gerçekleşmemektedir.

Aras Kargo ise hafta içi her gün sabah 09.00'da açılarak akşam 18.00'de kapanmaktadır. Cumartesi günleri ise 09:30 ile 15:00 saatleri arasında hizmet vermektedir ancak Pazar günleri hizmet vermemektedir.

PTT Kargo dağıtım saatleri şubelere göre farklılık gösterebilmektedir. Genellikle öğlen arası vermeyen şubelerde dağıtım saatleri 08:30 ile 17:00 arasında olurken, öğlen arası veren şubelerde ise 08:30 ile 16:30 arasında olabilmektedir.

Eve teslim hizmeti için ise PTT Kargo'nun "Adresten Alım Özel Hizmeti" bulunmaktadır. Bu hizmet sayesinde posta gönderileriniz, PTT tarafından gönderici adresinden alınabilir ve size teslim edilebilir.

Umarım yanıtımız size yardımcı olmuştur. Başka sorularınız varsa sormaktan çekinmeyin.

Geri