AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Cumartesi Pazar ogrencilere yasak var mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Cumartesi Pazar öğrencilere yasak var mı?​

Tam gün sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacak olan 6 Haziran 2021 Pazar günü, sınava girecek öğrenciler ile beraberlerindeki refakatçi ve/veya yakınları, 07.00-15.00 saatleri arasında sokağa çıkma kısıtlamasından muaf tutulacak.
Hafta sonu dershaneye gitmek yasak mı?
Hafta sonu yapılan sokağa çıkma yasağı için Milli Eğitim Bakanlığı ve İçişleri Bakanlığı’nın izni ile kurslara katılan öğrencilere okul yönetimince bir belge düzenlenmesi halinde sorun çözülecek. Yani okulundan, kursa katıldığına yönelik belge alan öğrenciler sokağa çıkıp okuluna gidebilecek.

Evde eğitim hafta sonu olur mu?​

ğ) Evde eğitim hizmetinden yararlanan öğrencilere verilen eğitim hizmetleri, bilişim teknolojileri de kullanılarak desteklenir. h) Evde eğitim hizmeti hafta içi verilebileceği gibi hafta sonları da verilebilir.
Sınav öğrencilerine yasak var mı?
Tam gün sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacak olan 27 Haziran 2021 Pazar günü, sınav görevlileri ve sınava girecek adaylar ile beraberindeki refakatçi ve/veya yakınları 05.00-19.00 saatleri arasında durumlarını belgelendirmek (görevli ya da aday giriş belgesi) kaydıyla sokağa çıkma kısıtlamasından muaf tutulacak.
DERSHANELER NE ZAMAN AÇILIYOR? Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre; dershaneler ve bazı özel eğitim kurumlarının yüz yüze eğitime geçiş kararı verildi. Bu kapsamda; dershaneler ve özel öğretim kurslarında yüz yüze eğitime 15 Şubat 2021’de başlayacak.
Dershanelerde kısıtlama var mı?
DERSHANELER KAPATILACAK MI? Milli Eğitim Bakanlığı’ndan konuyla ilgili açıklama geldi. Açıklamada, “Resmi, özel, örgün ve yaygın tüm eğitim öğretim faaliyetleri, 31 Aralık 2020 tarihine kadar uzaktan eğitim yoluyla devam edecektir” denildi.

Evde eğitim hizmeti haftada kaç saat?​

Özel eğitim Hizmetleri Yönetmeliğinin 14 üncü maddesi 2 nci fıkrasının (a) bendinde “Öğrencinin evde eğitim hizmeti kapsamında alacağı haftalık ders saati, sorumlu olduğu eğitim programı esas alınarak ilköğretim kademesinde veya özel eğitim programı uygulanan ortaöğretim kademesinde bir okula kayıtlı olanlar için …
Evde eğitim ders süresi kaç dakika?
Bir “evde eğitim öğrencisi 30 saate kadar ders alabilir. Ancak bunu farklı öğretmenlerden almak durumundadır. Bu durumda bir öğretmen öğrencinin 8 saatlik dersine girerken başka bir öğretmen de başka 8 saate kadar dersine girebilecek.

26 Haziran 2021 Sokağa çıkma yasağı var mı?​

İşte 26-27 Haziran sokağa çıkma yasağı kararı Pazar günü sokağa çıkma yasağı var mı sorusu Kabine Toplantısının ardından yanıt buldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yaptığı açıklamalara göre pazar günü de dahil olmak üzere tüm sokağa çıkma yasağı kısıtlamaları 1 Temmuz itibariyle kaldırılacak.

Geri