AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Cumartesi gunleri PTT kargo gelir mi?

Editör

Yeni Üye

Cumartesi günleri PTT kargo gelir mi?​

PTT CUMARTESİ ÇALIŞIYOR MU? Merkez PTT şubeleri dışında Cumartesi günü tüm PTT’ler kapalıdır. Cumartesi günü Sadece belirli bölgelerdeki PTT şubeleri 13.30 kadar hizmet vermektedir.

Cumartesi günü MNG kargo dağıtım yapıyor mu?​

Cumartesi günü MNG kargo dağıtım yapıyor mu?
MNG KARGO DAĞITIM GÜNLERİ VE SAATLERİ MNG kargo Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cuma yani hafta içi 08.30 ile 18.00 arası dağıtım yapılmaktadır. MNG kargo şubeleri hafta içi 08.30 ile 18.00 arası mesai yapılmaktadır. Cumartesi günler saat sabah 08.30 ile 14.00 arasında Pazar ise tüm şubeler kapalıdır.

PTT Cumartesi günü açık oluyor mu?​

PTT Cumartesi günü açık oluyor mu?
PTT şubeleri haftanın beş günü sabah 08:30’da mesaiye başlıyor. 12:30’da 1 saatlik öğle molasının ardından 13:30’da mesaiye başlayan PTT çalışanları 17:00’da mesaiyi sonlandırıyor. Bazı şubeler dışında PTT cumartesi-pazar günler ise hizmet vermiyor.

Aras Kargo cumartesi günü dağıtım yapıyor mu?​

ARAS KARGO DAĞITIM GÜNLERİ VE SAATLERİ Aras Kargo hafta içi saat 18:00’e, cumartesi günü ise saat 15:00 ‘e, yani mesai bitimine kadar dağıtım yapabilir fakat çok yoğun şubelerde uzak şehirden gelen kargolar şubeye genelde öğleden sonra ulaşır, bu kargoların dağıtımı bir sonraki güne kalabilir.

Aras kargo kac gunde gelir?​

Aras kargo kac gunde gelir?
Şehiriçi Pazartesi-Cuma : 09.00-18.00 Aynı Gün En geç saat 11.00’e kadar şubelerimize teslim edilen gönderiler için geçerlidir. ulaşabilirsiniz.

MNG kargo saat kaça kadar dağıtım yapıyor?​

MNG kargo saat kaça kadar dağıtım yapıyor?
İstanbul, İzmir ve Ankara içi kargolarınızın, aynı gün teslimatı için MNG Kargo şubelerine en geç saat 11:30’a kadar kargolarınızın teslim edilmesi gerekmektedir. Kargolar aynı gün içinde İstanbul’daki alıcılarına saat 22:00’ye kadar teslim edilecektir.

Kargolar cumartesi günü kaça kadar çalışıyor?​

Cumartesi günleri 09.00-13.00 saatleri arasında standart işleyişimiz devam etmekte olup, 13.00-17.00 saatleri arasında müşterilerimizin gönderilerinin kabulü ve teslimi sadece şubelerimizde yapılmaktadır.

Cumartesi günü Postane kaça kadar açık?​

Cumartesi günü Postane kaça kadar açık?
PTT hafta içi ve cumartesi günleri 08.30 – 17.30 arası hizmet vermektedir. Pazar günleri ve resmi tatillerde ise kapalıdır. PTT çalışma saatleri ile ilgili güncel bilgi için en yakın PTT sorgulama linki üzerinden bilgi alabilirsiniz.

Cumartesi günleri genelde PTT şubeleri kapalı olup, sadece belirli bölgelerdeki PTT şubeleri 13.30'a kadar hizmet verebilmektedir. MNG Kargo ise hafta içi 08.30 ile 18.00 saatleri arasında dağıtım yapmakta olup, cumartesi günleri 08.30 ile 14.00 arasında hizmet verebilmektedir. Aras Kargo ise cumartesi günleri saat 15.00'e kadar dağıtım yapabilmekte ancak çok yoğun şubelerde uzak şehirden gelen kargoların öğleden sonra ulaşması durumunda dağıtım bir sonraki güne kalabilmektedir.

Aras Kargo genellikle şehiriçi gönderiler için Pazartesi-Cuma arasında 09.00-18.00 saatleri arasında dağıtım yapmaktadır. MNG Kargo ise İstanbul, İzmir ve Ankara'da aynı gün teslimat hizmeti vermek için kargoların en geç saat 11:30'a kadar şubelere teslim edilmesi gerektiğini belirtmektedir.

Cumartesi günleri kargo şirketlerinin dağıtım saatleri genellikle 09.00-13.00 arasında devam etmekte olup, öğleden sonra 13.00-17.00 saatleri arasında ise müşteri gönderilerinin kabulü ve teslimi sadece şubelerde yapılmaktadır. PTT ise cumartesi günleri genellikle 08.30 - 17.30 arasında hizmet vermekte olup, pazar günleri ve resmi tatillerde kapalıdır. Güncel çalışma saatleri ve detaylı bilgiler için en yakın PTT şubesine danışabilir veya PTT'nin resmi web sitesinden bilgi alabilirsiniz.

Geri