AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Cuma günü mesajları

haberci

Yeni Üye
Cuma günü mesajları yeni
İslam aleminin kutsal günü olan cuma günlerine özel benzer, dost,akraba ve sevdiklerinize gönderebileceğiniz en hoş cuma günü mesajlarıAyrıca telefondan göndermek için hoş cuma sms mesajları
Cuma Günü Mesajları
Bugün bayram olsun
Hüzünler dönüşsün sevince
Rabbim yaralarımızı sarsın Rauf adıyla
Kalbimizdeki marazları gidersin Şafi namıyla
Cumanız kutsal olsun!
Olsun ama, yürekler atsın Allah Allah diye
Olsun ama, aşkı Muhammed gönüllere azık olsun
Olsun fakat, paramparça bu ümmet;
kardeşlik bilinciyle kaynatılmış, tevhid temeli üstüne yerleşmiş,
çatısı Kuran, ziyneti sünnet olan bir kaleye dönüşsün!
Cumanız Kutsal Olsun
Allah aşkı neler yaptırmaz ki insana?
Bir can değil, binlercesi feda olsun yoluna
Cumanız Mübarek Olsun
Rahatlık yüzlere yansısın bugün
Her atom kardeşliği haykırsın, karanlık yüzlere
Ve yüzler Allaha (cc) dönük olsun yalnızca
CUMA
Ey iman edenler! Cuma günü namaza çağırıldığı vakit, derhal Allah'ı anmaya koşun ve alış verişi bırakın Eğer bilmiş olsanız, elbette bu,sizin için daha hayırlıdır (Cuma Suresi 9)
Cuma gününde makbul bir saat vardır Duasını bu saate eşit getiren Müslümana Allah dilediğini verir (Hadisi Şerif)
Özürsüz üç Cuma'yı terkeden kimsenin kalbin Allah mühürler (Hadisi Şerif)
Güzel söz, sadakadır (Hadisi Şerif)
Cumanız kutsal olsun
Rabbimiz! Güçsüzlüğümüzü ve Senin isteklerini yerine getirmedeki yeteneksizliğimizi Sana şikayet ediyoruz Üzüntümüzü ve tasamızı da yalnız Sana arz ediyoruz
Özünün hakikati ve yüzünün nuru üstüne yemin ederiz oysa, Sana duyduğumuz gereklilik, Senin zenginliğine eşit! Sana olan ihtiyacımız Senin büyüklüğün dek
Bildirdiğin ve gizlediğin bütün isimlerini ve Kur'anı Kerim'i, kalbimizin baharı, gönlümüzün nuru, sıkıntımızın ilacı yap
Şanslı Cumalar
Rabbim Allah, fikrim zikrullah, kalbimin nuru Resullullah, evvelim Allah, ahirim Allah, La ilahe illallah Muhammedün Resullullah
Cuma gibi günümüz var Islam gibi dinimiz var Muhammed gibi sahimiz var Allah dedim, dostum dedim, 99 ismine mühür vurdum, üstüne
Bugün Cuma günüdür Dinim Islam dinidir Dinimin Islam dini olduguna, yetmis binin nisfina, mühürledim üzerine
Lailahe illallah üç muradim var, biri cennet, bir irmak diyarini görmek Aç cemalini göster diyarini
Tekrar yıllık yaprakları Cuma'yı gösteriyor,Rabbim bu kutsal gün hürmetine günahlarımızı bağışlama buyursunBizlere esenlik versinAhir süre fitnelerinden ,kazalardan ,belalardan ,sıkıntılardan ,şerli kimselerin ve şeytanın tuzaklarından bizi ve sevdiklerimizi korusunHakkımızda hayırlı olan hacetlerimizi kabul buyursunSelam ve DUA ile bahtı açık cumalar
Ya Resullullah! Aman yarabbi ya rabbena her halimiz malumdur sana, gece gündüz yalvaririm sana tekrar tekrar sana muhtacim, cemalini göster bana
Cennetine ağırlama et Allahim kabrimizde rahatlik, siratta selamet, tatli canimiz sana emanet, son nefesimizde selametler ihsan eyle
Kabir suallerimiz ahsan eyle, cennetinle cemalini cümleyle beraber bana da nasip eyle
Lailahe illallah selalar duasi için, Muhammedün Resullullah arsi ala gölgesi için hastalara sifa, dertlilere deva, borçlulara edalar ihsan eyle Ya Rabbim
Ya Celil, etme zelil, bayrak direği delil Ilahi Yarabbi hacetimi rahmet deryasini ulastir, duaya açilan elleri icabete eristir
Ilahi Yarabbi son nefesimde kendime malik olmadigim vakit bu duami sana itimat ederim
Selatü selaya yolladim Mevlaya, sen cümlemizin muradini ver gelecek Cumaya
Lailahe illallah ve cellehü edasi ile, Rabbim muradimizi ver melekler duasi ile
Lailahe illallah kalbimizi karartma, rizkimizi azaltma, kabrimizi, daraltma, senden baska kapi aratma, muhannete yoksul etme
Lailahe illallah imanla sabir, Muhammedün Resullullah azapsiz mezar
Allahim beni affetme eyle, her derdimi def eyle, rizkimizi bol eyle, kabrimizi nur eyle, sual meleklerinin cevabini muktedir eyle
Allahım!
Sen'den dünya ve ahirette af ve sıhhat diliyoruz Her türlü semavi ve arzi felaket ve belaları üzerimizden uzaklaştırmanı istiyoruz
Allahım!
Bilerek ya da bilmeyerek işlediğimiz hatalarımızı, günahlarımızı bağışla Bizlere acınacak şey buyur Şüphesiz Sen merhametlilerin en merhametlisisin
Allahım!
Kalb katılığından, gafletten, dalaletten, zilletten, miskinlikten, küfürden, fısktan, nankörlükten, riyadan, yalnızca Sana sığınırız Sen bizleri koru Kuvvet yetiremeyeceğimiz bela, fitne ve musibetlerle bizi sınav eyleme Allahım!
Allahım!
Fayda vermeyen ilimden, ürpermeyen kalpten, doyma bilmeyen nefisten, yaşarmayan gözden ve icabet edilmeyen duadan sana sığınırız Bildiğimiz ve bilmediğimiz şeylerin şerrinden Sen bizleri koru Allahım!
Allahım!
İhsan buyurduğun nimetlerini geri almandan, azabının pat diye gelip çatmasından, gazabına sebep olacak şeylerden Sana sığınırızBizlere yol göster Allahım!
Allahım!
Sana itaat edilir, Sen karşılığını verirsin; Sana isyan edilir, Sen bağışlar ve bağışlama edersin, darda kalanlara icabet eder, zararı, sıkıntıyı ortadan kaldırıp, hastalara şifa, dertlilere derman verir, günahları bağışlar, tövbeleri kabul edersin Sen bizlerin dualarını kabul buyur Allahım!
Allahım!
Sen ölümlerin en güzeli ile bizi huzuruna al Allahım! Ölümümüzü her türlü şerden kurtulup rahata erme vesilesi yap Ya Rabbi! Allahım! Bizleri Sen'i fazla zikreden, Sana çok şükreden, Sen'den çok korkan, Sana fazla itaat eden, Sana karşı hürmet ile dopdolu olan, ahu efgan edip dua dua yalvaran ve durmadan Sana teveccüh eden kullarından eyle
Allahım!
Öksüz kimse yok, herkesin var kimsesi,
Öksüz kaldık medet ey, kimsesizler kimsesi
Kuvvet ve kuvvet oysa kendisine has olan yüce ve büyük Allahım! Mahlukatın adedince, Zatının rızası, arşının ağırlığı ve kelimelerinin mürekkebince Hz Muhammed (sas) ve O'nun ehli ve ashabı üzerine salat eyle
Ey Merhametlilerin en Merhametlisi! Bela ve musibetlerin sağanak sağanak üzerimize yağdığı, ardı arkası kesilmeyen depremlerle inim inim inleyip çaresiz kaldığımız şu günlerde, çaresizlerin yegane çaresi Sensin deyip Sana yalvarıyor, halimizi Sana arz ediyoruz Celalinden cemaline, kahrından lütfuna sığınıyoruz Bizim Rabbimiz Sensin Sen, bizleri semavi ve arzi musibetlerin eline teslim etmeyecek kadar merhametlisin Bizleri her türlü kötülüklerden muhafaza buyur!
Amin
Cumanız Mübarek Olsun, Rabbim Yapacağınız Her Türlü İbadet Ve Taatlerinizi Kabul Eylesin
*

Cuma günü, İslam aleminde kutsal bir gün olarak kabul edilir ve bu özel günü sevdiklerinize gönderebileceğiniz güzel mesajları paylaştınız. Cumanın bereketini ve huzurunu hissetmek için duaların kabul olması dileğiyle:

- Cuma günü bayram olsun, hüzünler sevince dönüşsün, Rabbim yaralarımızı sarsın.
- Kalbimizdeki sıkıntıları gidersin, Cumanız mübarek olsun.
- Allah aşkı her şeyi mümkün kılar, dualarımızın kabul olması dileğiyle.
- Cuma gününde makbul bir saat vardır, duaların o saatte kabul olması duasıyla.
- Üç Cuma'yı özürsüz terk edenin kalbini Allah mühürler, ibadetlerimizi ihmal etmemek önemlidir.
- Güzel söz sadakadır, iyi ve güzel davranışlarla dolu bir gün geçirmeniz dileğiyle.
- Rabbimiz! Güçsüzlüğümüzü ve dualarımızı kabul et, bize yardım et.
- Lailahe illallah, Muhammedün Resullullah, dualarımızın kabul olması için en güzel vesile.
- Allahım! Dünya ve ahirette af ve sıhhat diliyoruz, dualarımızı kabul buyur.
- Ölümümüzü her türlü şerden kurtulup rahatlıkla yaşamayı nasip eyle Allahım.
- Ey Merhametlilerin en Merhametlisi! Dualarımızı kabul buyur, bela ve musibetlerden bizleri koru.
- Cumanız mübarek olsun, Rabbim yapacağınız ibadetleri kabul eylesin.

Dualarımızın kabul olması ve huzurlu bir Cuma günü geçirmeniz dileğiyle, hayırlı cumalar.

Geri