Çukurova daki Mehmet Kara Kaç Yaşında?
Çelikkol 14 Şubat 1982 tarihinde İzmit, Kocaeli’de dünyaya geldi. Oyunculuğa başlamadan önce profesyonel modellik yaptı.Bir zamanlar Çukurova Züleyhanın kaç çocuğu var?
Züleyha Yaman ile olan evliliğinden Leyla Yaman isminde bir kız çocuğu vardır ve Yılmaz’ın oğlu Adnan’ı kendi çocuğu gibi sever.
Bir zamanlar Çukurova Betül kaç yaşında?
Çukurova’nın Betül’ü İlayda Çevik, 7 Ekim 1994 tarihinde Balıkesir’de dünyaya geldi. Oyunculuk kariyerine küçük yaşlarda, Balıkesir-Burhaniye Belediyesi Kent Tiyatrosunda başlayan genç oyuncu, ortaokul çağlarında Özel Mimar Sinan Güzel Sanatlar Lisesinden tiyatro eğitimi aldı.Çolak Ağa kim?
Atv’nin fenomen dizisi Bir Z amanlar Çukurova’nın kadrosuna Çolak Ağa rolüyle dahil olan Altan Gördüm, usta oyunculuğuyla çok konuşuldu. İntikam için Çukurova’ya gelen Haşmet Çolak rolüyle dizide tüm dengeleri altüst eden Gördüm, izleyiciler tarafından mercek altına alındı.
Başrollerinde Hilal Altınbilek ile İbrahim Çelikkol’un yer aldığı Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Çolak Ağa karakterini canlandıran Altan Gördüm’ün hayatı merak konusu oldu.
Bir Zamanlar Çukurova Mehmet Kara nereli?
Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Hakan Gümüşoğlu karakterine İbrahim Çelikkol hayat veriyor. Fekeli, yaşadığı bir tesadüf sonucu Ispartalı Mehmet Kara ile ilgili çok önemli bir bilgi edinir ve Mehmet Kara isminin peşine düşerek doğduğu topraklara ulaşır.
Mehmet Kara nereli?
Mehmet Kara (d. 21 Kasım 1983, Werne, Almanya), Türk asıllı Almanya doğumlu futbolcu.Bir Zamanlar Çukurova Adnan kimin oğlu?
Ömer Fethi Canpolat’ın canlandırdığı Adnan karakteri hakkında bilgiler haberimizde… Bir Zamanlar Çukurova Adnan kimdir? Züleyha’nın oğludur. Yılmaz Akkaya ile olan ilişkilerinden Adnan isminde bir oğlu, Demir Yaman ile olan evliliğinden Leyla isminde bir kızı vardır.
Hz Züleyha kaç yaşında oldu?
efsaneye göre yusuf 75, züleyha ise 90 yaşındadır ilk karşılaşmalarında.Bir Zamanlar Çukurova Füsun kaç yaşında?
Bir Zamanlar Çukurova’nın Füsun’u Yeliz Doğramacılar, 1978 doğumludur.
Altan Gördüm, Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Haşmet Çolak adlı toprak zengini bir karaktere hayat verecek.