- Konu Yazar
CSR denetimi nedir?
Kurumsal Sosyal Sorumluluk (CSR)/Sürdürülebilirlik, şirketlerin toplum, yönetişim, çevre ve tedarik zincirinde sürdürülebilirliği operasyonlara ve kurumsal stratejiye entegre etmesini sağlayacak bir süreçtir.CSR program ne demek?
CSR (Certificate Signing Request), web sunucunuz tarafından üretilen, içinde web sunucunuza ve SSL sertifikasını kullanacağınız web sitesine dair bir takım veriler içeren koddur.CSR raporu nedir?
CSR Report, şirketlerin neler yaptığını gösterirken neler yapacağının önünü aydınlatıyor. CSR Report, aynı zamanda bir geri besleme aracı olarak gösteriliyor. Bir anlamda ilgili şirket ben sizlerle kazandım ve hepimiz için şunu, şunu yaptım diyor. Sosyal paydaşlarını, şeffaflık içinde bilgilendiriyor.
CSR nedir sosyal?
Kurumsal sosyal sorumluluk (CSR – Corporate Social Responsibility), bir şirketin kendisine, paydaşlarına ve halka karşı sosyal olarak hesap verebilir olmasına yardımcı olan bir iş modelidir.
Sedex denetimi ne demek?
SEDEX, tedarik zincirinde olan kuruluşların etik ticaret konusunda gelişmesini hedefleyen bir ticaret topluluğudur. Diğer bir tanımıyla tedarik zincirlerinin performanslarını iyileştirmelerine yardımcı olmak için tasarlanmış bir denetim sistemdir.Sedex belgesi nasıl alınır?
SEDEX Belgesi Nasıl Alınır? SEDEX Belgesi alabilmek için SMETA kriterlerine uygun şekilde, 3 ana adımdan oluşan bir denetim sürecini, başarıyla tamamlamak gerekmektedir. SEDEX ve SMETA için yapılacak denetimler başlamadan önce, başvuru yapan şirketlerin çeşitli öz değerlendirme formlarını doldurmaları istenir.CSR Status ne demek?
Son derece yaygın bir şekilde tercih edilen ve günümüzde birçok web sayfası için kullanılan bir sertifikadır. Açılımı Certificate Signing Request şeklindedir. Esasında bir dizi koddan oluşmaktadır ve bir güvenlik sertifikası isteğidir.
CSR politikası nedir?
Temel bir iş stratejisi olarak kullanıldığında, Kurumsal Sosyal Sorumluluk (CSR) yalnızca şirketin genel performansını artırabilen bir yönetim sistemi sağlamakla kalmaz, aynı zamanda toplum ve çevre üzerinde olumlu bir etkiye katkıda bulunur.
Sedex denetimi nasıl yapılır?
Sedex denetimleri SMETA metodolojisi ile 3. Taraf onaylı denetim firmaları tarafından yapılır. Genelde 3 haftalık yarı haberli denetim şeklinde yapılır. Sedex Hazırlık Süreci yaklaşık 3-6 haftadır, bu süreç firmanın performansına göre değişebilir.Sedex nasıl alınır?
Sedex belgesini kimler alabilir?SEDEX Belgesi almak için tedarikçi veya satın alan taraf fark etmeksizin, şirketlerin uyması gereken belli başlı kriterler mevcuttur. Bu kriterlerin genel adı SMETA’dır. SMETA (Sedex Members Ethical Trade Audit), Dünya üzerinde en yaygın kullanıma sahip etik denetim formatlarından biridir.
Sedex e nasıl üye olunur?
Nasıl Sedex üyesi oluruz? https://sedexadvance.sedexonline.com/sso/#/register adresinden ücretsiz bir kayıt yapıyoruz. Ardından üyelik ücretini yatırıyoruz. Anında hesap açılmış oluyor.
CSR nedir tıp?
Santral Seröz Retinopati nedir? ( SSR nedir? ) Hastalık genelde görme noktasını ( fovea ) etkileyip merkezi görmeyi bozduğu için ‘Santral’ Seröz Retinopati olarak isimlendirilmiştir. Retina altındaki sıvının kaynağı koroid dokusu olduğu için hastalığın bir diğer ismi Santral Seröz Koryoretinopatidir.CSR dosyası nasıl oluşturulur?
Araçlar ‘danInternet Information Services (IIS) Yöneticisi’ni tıklayın. Sol taraftaki Bağlantılar bölümünde CSR oluşturacağınız sunucuyu seçin. Ortadaki Panelden Sunucu Sertifikaları’nı çift tıklayın. Sağdaki Aksiyon panelinde Sertifika İstemi Oluştur(CSR oluştur) ‘u tıklayın.CSR ne iş yapar?
CSR (Certificate Signing Request), Sertifika İmzalama Talebi anlamını taşıyan, çoğu internet sitesi tarafından kullanılan, güvenliği sağlamak amacıyla SSL sertifikasıyla birlikte web sağlayıcılar tarafından üretilen ve SSL sertifikasıyla birlikte kullanılan koddur.