- Konu Yazar
CS GO Skin siteleri güvenilir mi?
Hectopat. Bana sorarsan, böyle bet sitelerinin hiç biri güvenli değildir. Steam hesabını kaptırmıştın en son. Hala ders almadın herhalde, böyle sitelerden uzak durmanı tavsiye ederim.Skin Cashier güvenilir mi?
En popüler ödeme sistemleri ile çalışıyoruz: PayPal, Webmoney, Pay.Skins.Cash, QIWI, VISA, Master Card ve hatta Bitcoin. Bütün işlemler 0 güvenlidir ve güvenlik hizmetlerimizin sürekli takibi altındadır. Destek ekibimiz sorularınızı cevaplamaya hazır.Skinwallet com güvenilir mi?
Skinwallet üzerinde yaptığınız her işlem 0 güvenli olacak şekilde tasarlanmıştır. Her zaman güvende kalmak için uzman tüccarlarla birlikte oluşturulmuş ve test edilmiş güvenlik yönergelerimizi takip edin.
Hellcase sitesi güvenilir mi?
dolandırıcı sitedir, arkadaşım gözümün önünde 2.000$ lık kutu açtı , sonra gelen eşyaları sattı tekrar kutu açtı , sonra gene… böyle böyle bütün parayı sıfırladı. toplamda 5.000 adet kutu açmıştır.
Ggdrop güvenli mi?
Hocam site güvenilir. Ama provably fair sertifikası ve kasa şansları olmadığı için ne açarsanız açın çöp çıkacaktır. Paranızı çöpe atmayın.Hellcase ne demek?
cs go * oyunu için kutu açma ve skin elde etme sitesi. bu site üzerinden kazanılan skinleri satabilir ya da steam inventory’e gönderebilirsiniz.Shadow pay güvenilir mi?
Güvenilir. Türkiye’de yaşadığımız için karta çekim yapamıyoruz. Ethereum olarak çekip, aracı firmadan banka hesabına atıyorsun.
ByNoGame yüzde kaç kesinti yapıyor?
9) SATICI; MARKET’e eklediği OYUN İÇİ HİZMET’lerin satılmasından elde edilen gelirin %100 ünün MARKET hesaplarına geçirileceğini item tutarına göre sitenin belirlemiş olduğu komisyon tutarını ve belirlenen yüzdesini (% 20, %15, %12, %10) kesintiye uğradıktan sonra kendi banka hesaplarınaeft işlem ücreti kesintisi …
CS GO kasa açma siteleri ne işe yarar?
Cscase CS:GO kasalarını açmak, eğlenmek ve en iyi öğeleri almanıza olanak sağlayan internet sitesidir. Hellcase, skin almak için kullanabileceğiniz en popüler CSGO kasa sitelerinden biridir. Onlar “” promosyon kodunu kullanarak kaydolunca $ sunuyor. Sitede seçmek için iyi kasa seçenekleri bulunmaktadır.Hellcase hediye nedir?
Hellcase Günlük Bonusu nedir? Günlük Bonus, her gün Hellcase’i ziyaret ettiğiniz takdirde sizi kaplama ve bakiye ile ödüllendiren bir özelliktir. Günlük bonusunuz alındığı zaman bir sonraki kullanıma kadar 24 saatlik sayaç devreye girer.Hellcase promosyon kodu nasıl kullanılır?
Hellcase promosyon kodu nasıl kullanılır?
- Adım 1.
- Adım 2.
- Adım 3. “Promosyon veya cüzdan kodunu kullanın:” bölümüne gidin.
- Adım 4. kodu giriniz “gamblecsgo” ve “KULLAN” düğmesini tıklayın ve hesabınıza 0,30 ABD dolarından 0,70 ABD dolarına kadar ücretsiz olarak kredi aktarın veya cüzdan koduyla 10 ABD doları kazanın.
Steam yüzde kaç kesiyor?
Steam işlem ücreti, Steam tarafından alınır ve parasal sahtekârlık durumlarına karşı korunmak, bu ve gelecek Steam ekonomi özelliklerinin geliştirilme mâliyetini karşılamak amacıyla kullanılır. An itibarıyla ücret %5’tir (alınan en düşük ücret 0,01 USD’dir).