- Konu Yazar
Coursera nedir ücretli mi?
Coursera, dünyanın önde gelen üniversitelerinden “MOOCs” veya Massive Open Online Courses olarak bilinen çevrimiçi kurslar sunan çevrimiçi bir eğitim sağlayıcısıdır. Coursera’da her alandan binlerce kurs bulunmaktadır. Kurslar genel itibariyle ücretsiz olup sertifikaları ücretli olmaktadır.Coursera nasıl ücretsiz?
Coursera nasıl ücretsiz?Öncelikle “Programming for Everybody” kursuna ücretsiz erişebilmek için bir Coursera hesabın olması gerekiyor. Henüz bir hesabın yoksa buradan kayıt olabilirsin. Bilgisayar üzerinden Coursera hesabına giriş yaptıktan sonra bu adresten kursa kayıt olabilirsin.
Coursera tamamen ücretsiz mi?
MOOC sağlayıcıları, çevrimiçi derslerini tamamlamak için ücretsiz sertifikalar vermeyi durdurdular. Coursera halen ücretsiz mi? Hem evet ve hem hayır. Yine de Coursera’daki derslerin çoğunda videoların izlenmesi ücretsiz, sadece aşamalı ödevlere ve sertifikalara erişmek, bir ücret ödemeniz gerekiyor.Coursera ne işe yarar?
Coursera ne işe yarar?2012’de iki Standford Üniversitesi bilgisayar bilimi profesörü tarafından kurulan Coursera online eğitim ve öğrenim platformudur. Öğrencilere derslere kaydolma, seçtikleri alanda uzmanlaşma ve kariyerlerinde yardımcı olacak konulara çalışma olanağı sunuyor.
Coursera Türkçe var mı?
Tüm videoları Türkçe alt yazılı olarak izleyebilirsiniz. Ben ilk dersime bu akşam başladım ve sizinle de paylaşmak istedim.Coursera sertifikamı nasıl alırım?
Coursera sertifikamı nasıl alırım?Nasıl Sertifika Alırım? Sertifika almak için bir Coursera hesabına sahip olmanız gerekir. Eposta adresinizle kolay ve kısa bir işlem sonrasında kayıt olabilirsiniz.
Coursera Türkçe mi?
Dünyanın en kaliteli üniversiteleriyle 190 ülkeden yaklaşık 7 milyon öğrenciyi eğiten Coursera ile olan iş birliğimiz sayesinde dünyanın bilgisi artık Türkçe!Coursera ingilizce mi?
Coursera ingilizce mi?şimdi bu sertifikaya para versem mi, devamında css ve javascripte devam etsem mi falan diye düşünüyorum. ders çalışmayı özlemişim. <3.