AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Coursera burs nasil alinir?

Editör

Yeni Üye

Coursera burs nasıl alınır?​

Profili doldurduktan sonra sağ üstte ismimizin yazdığı yere tıklayıp Settings kısmından “Name Verification” bölümünden ismimizi doğrulamamız gerekiyor. Burada görünen isim ileride bir kurstan alacağınız sertifikanın üstünde yazacaktır. Bu adımları tamamladıktan sonra, sıra Financial Aid başvurusunu yapmaya geliyor.

Coursera enroll for free nedir?​

Coursera enroll for free nedir?
Kursu ücretsiz olarak izleyebilirsin ancak sertifika almak istersen ücret ödemen gerekir. Eğer bu yöntemi tercih ediyorsanız fotoğrafta işaretlenen ‘Enroll for free” butonuna basmanız yeterli olacaktır. Böylece kursu ücretsiz olarak izleyebilecek ama sertifika alamayacaksınız.

Coursera tamamen ücretsiz mi?​

Evet ve hayır. Kesinlikle Coursera’da sadece ücretli olan birkaç kurs vardır. Bunlara örnek olarak Mühendislik Liderleri için Yazma Becerileri veya Google’ın Google Cloud Platform ile Hesaplama, Depolama ve Güvenlik verilebilir.

Coursera üyeliği ne kadar?​

Coursera üyeliği ne kadar?
uğramayalı aylık 49 dolar gibi bir ücretlendirmeye gidilmiş site. eskiden oralar hep dutluktu ve ben dersleri hep yarım bırakırdım. şimdiyse kibar feyzonun helası gibi hemen kredi kartı bilgileri isteyerek karşınızda dikiliyorlar.
Coursera Türkçe nasıl yapılır?​
Derslere kaydolduktan sonra videoların sağ altında çıkan alt yazı düğmesini tıklayın ve Türkçe ‘yi seçin.

Coursera ücretsiz nasıl kullanılır?​

Coursera ücretsiz nasıl kullanılır?
Coursera’nın web sitesinde “free courses” şeklinde arama yaparsanız, arama sonuçlarının üst kısmında gerekli sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Coursera, kursun izlenerek ücretsiz bölümlere erişebileceğini söylüyor.

Coursera Türkçe kurs var mı?​

Dünyanın en kaliteli üniversiteleriyle 190 ülkeden yaklaşık 7 milyon öğrenciyi eğiten Coursera ile olan iş birliğimiz sayesinde dünyanın bilgisi artık Türkçe!

Udacity sertifika veriyor mu?​

Udacity sertifika veriyor mu?
para vermek istemiyorsanız üye olduktan sonra herhangi bir ders sayfasından “access course material” seçeneği ile tüm dersleri izleyebilirsiniz. tabi parasını verince ödevleriniz okunur&notlandırılır ve sertifika bahşedilir, beleş beleş izlerseniz ödevleriniz okunmaz, sertifika verilmez.

Udacity nasıl?​

Udacity de diğer pek çok platform gibi MOOC tabanlı bir platformdur. MOOC ifadesi Massive Open Online Course (Kitlesel Online Açık Dersler) anlamına gelir. Yani Udacity siteye kayıt olup eğitim almka isteyen herkese online öğrenme deneyimi sunar. Udacity 2011 yılında kuruldu.

Coursera Türkçe var mı?​

Coursera Türkçe var mı?
Dünyanın en kaliteli üniversiteleriyle 190 ülkeden yaklaşık 7 milyon öğrenciyi eğiten Coursera ile olan iş birliğimiz sayesinde dünyanın bilgisi artık Türkçe! Hedefimiz tüm dünyaya açık olan bilgiyi Türkçeleştirerek Türkiye’mize değer katmak.

Teşekkürler! Coursera hakkında bilgi veren bu mesajlar oldukça faydalı. Coursera üzerinde burs nasıl alınır, ücretsiz olarak kaydolma seçeneği nedir, ücretsiz kullanım olanakları ve Türkçe kurs seçenekleri gibi konuları detaylı şekilde anlatmışsınız. Ayrıca Udacity platformu hakkında da bilgi vermişsiniz. Eğitim platformlarının Türkçe içerikler sunması gerçekten önemli ve bu sayede daha geniş kitlelere ulaşılabilir. Eğitim alanındaki bilgilendirici paylaşımlarınız için teşekkür ederim. Herhangi bir sorunuz veya ek bilgi talebiniz varsa lütfen belirtin, yardımcı olmaktan mutluluk duyarım.

Geri