AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Coursera akredite mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Coursera akredite mi?​

Coursera: Coursera’da birçoğu kolej ve üniversitelere bağlı 3.500’ün üzerinde kurs bulunuyor.Bu platformda aynı zamanda akredite ve akredite olmayan sertifikaların verildiği BT odaklı kuslarda bulunuyor.

Coursera sertifika nasıl alınır?​

Öncelikle “Programming for Everybody” kursuna ücretsiz erişebilmek için bir Coursera hesabın olması gerekiyor. Henüz bir hesabın yoksa buradan kayıt olabilirsin. Bilgisayar üzerinden Coursera hesabına giriş yaptıktan sonra bu adresten kursa kayıt olabilirsin.
2012’de iki Standford Üniversitesi bilgisayar bilimi profesörü tarafından kurulan Coursera online eğitim ve öğrenim platformudur. Öğrencilere derslere kaydolma, seçtikleri alanda uzmanlaşma ve kariyerlerinde yardımcı olacak konulara çalışma olanağı sunuyor.
Coursera eğitim Platformu nedir?
Coursera dünyanın en iyi üniversiteleri ve eğitim kuruluşları ile ortaklığı olan, herkese açık, ücretsiz, online dersler sunan bir eğitim platformudur.
edX courses nedir?
edX birden fazla derse sahip online eğitim platformudur. Öğrencileri kariyerlerinde yardımcı olacak beceriler öğrenmeye davet eder. 2012’de Harvard and the Massachusetts Institute of Technology’den birkaç bilim adamı tarafından kurulmuştur. Bir yılı tamamladığında yaklaşık bir milyon kullanıcıya sahipti.

Coursera sertifika veriyor mu?​

Coursera, dünyanın önde gelen üniversitelerinden “MOOCs” veya Massive Open Online Courses olarak bilinen çevrimiçi kurslar sunan çevrimiçi bir eğitim sağlayıcısıdır. Coursera’da her alandan binlerce kurs bulunmaktadır. Kurslar genel itibariyle ücretsiz olup sertifikaları ücretli olmaktadır.

Coursera sertifika ücretli mi?​

Coursera eğitimleri ücretli mi? Coursera eğitimleri ücretsizdir. Eğer sertifika almak isterseniz, coursera.org sayfasında sunulan ücretlendirmeye tabii tutulursunuz.
Coursera sertifika paralı mı?
Coursera Türkçe eğitim var mı?
Dünyanın en kaliteli üniversiteleriyle 190 ülkeden yaklaşık 7 milyon öğrenciyi eğiten Coursera ile olan iş birliğimiz sayesinde dünyanın bilgisi artık Türkçe! Hedefimiz tüm dünyaya açık olan bilgiyi Türkçeleştirerek Türkiye’mize değer katmak.

Coursera Türkçe altyazı var mı?​

Şimdi de bu konuda çok önemli bir adım atıldı. Coursera ve Koç Üniversitesi artık derslerin Türkçe çevirilerini yapmaya başladı! Türkçe alt yazı seçeneği olan derslerden birisi yayında, diğer ikisi de çok yakında başlıyor.

edX Üyelik ücretli mi?​

harvard university ve mit’in ortaklaşa başlattıkları devrimsel bir projedir. bu projeye göre ik üniversitedeki bütün programlara ait bütün ders içerikleri internet üzerinden ücretsiz sunulacak.
Coursera courses are accredited and recognized by top global institutes. Coursera offers many worthy courses in partnership with the world’s leading universities and top multinationals. You can get a verified certificate from Coursera with a logo of the university/institution after completing a course.
How to cheat on Coursera courses?
This new method of cheating involves acquiring a course certificate in just an hour by creating multiple accounts on the MOOC platform and harvesting the correct answers to assessment questions. Coursera also claim that verified certificates “ have become a key tool for learners to build and showcase skills to advance careers ”.
What are the benefits of Coursera a degree?
A degree from Coursera can transform your resume and boost your career. It gives you the flexibility to study online at your own schedule. There is no need to leave your job or move to a new city to earn a top university degree. You can earn your credits by completing the assignments.

How many users does Coursera have?​

As of February 2017, Coursera had 24 million registered users signed up for its programs, and offered more than 2,000 online courses.

Geri