AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Corsair Void Elite Wireless kablolu kullanilir mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Corsair Void Elite Wireless kablolu kullanılır mı?​

Ürün iri ancak stil sahibi gözüküyor, ağırlığı ise 390 gram ve “ağır sıklet” olarak adlandırılabilecek bir sınıfa mensup. MicroUSB kablosundan şarj olan ürünün batarya dayanımı 16 saat, fazlasıyla yeterli diyebiliriz. Kötü haber, bu kablo üzerinden Void Elite Wireless’ı kablolu olarak kullanmak mümkün değil.

Corsair Void Elite Wireless nasıl şarj edilir?​

DOLDURMA. CORSAIR VOID RGB ELITE WIRELESS Headset, ilk kullanımdan önce tamamen şarj edilmelidir. USB şarj kablosunu PC’nizdeki herhangi bir çalışan USB bağlantı noktasına bağlayın. USB şarj kablosunu CORSAIR VOID RGB ELITE WIRELESS Kulaklığa bağlayın.
Void Elite RGB alınır mı?
Gözüm kapalı tavsiye ederim. Sesi çok yüksek, son seslerde kullanamazsınız zaten. Ben genelde g-75 arası kullanıyorum o bile çok yüksek geliyor. Bass olarak da bir oyuncu kulaklığı için gayet iyi.

Corsair Void Elite Wireless nasıl?​

Rahatlık olarak Steelseries kadar rahat olmasa da ses kalitesi, gürültü önleme, microfon kalitesi olarak gerçekten çok başarılı bir kulaklık. 2 haftadır falan kullanıyorum. Valorant, CS GO da ses kasma kalitesi gayet başarılı. Film, dizi izlerken ses kalitesi çok mükemmel değil ama kötü de değil yani yeterli.

Corsair kulaklık telefona nasıl bağlanır?​

Eşleştirmeyi etkinleştirmek için Bluetooth durum LED’i kırmızı ve mavi yanıp sönene kadar MFB’yi basılı tutun. Kulaklık eşleştirildiğinde, MFB LED’i mavi renkte yanıp sönecektir.
Corsair virtuoso nasıl şarj edilir?
USB şarj kablosunu PC’nizde çalışan herhangi bir USB (tip-A) bağlantı noktasına ve diğer ucunu kulaklıktaki USB (tip-C) şarj bağlantı noktasına bağlayın. CORSAIR VIRTUOSO RGB WIRELESS kulaklık pilinin “hafıza etkisi” yoktur, bu nedenle yeniden şarj etmeden önce tamamen boşaltılmasına gerek yoktur.

Kablosuz kulaklık şarj olurken kullanılır mı?​

Evet. Mikrofonlu kulaklığınızı, USB şarj kablosuyla şarj edilirken kullanabilirsiniz.

Geri