Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Continental Genel mudur?

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Continental Genel müdür?​

Dünyanın en büyük uluslararası lastik ve orijinal ekipman tedarikçilerinden Continental’in Türkiye’deki faaliyetlerini sürdüren ekibin yeni Genel Müdürü Jaron Wiedmaier oldu.

Continental Türkiye kimin?​

Continental Türkiye kimin?
Kuruluşundan bu yana, Alman merkezli şirket Continental büyümeye devam etti – ve Ticari Araç Lastikleri iş birimi oluştu. Continental–Caoutchouc & Gutta-Percha-Compagnie’nin kuruluşu. Korbach (Almanya) üretim tesisi, Mitteldeutsche Gummiwarenfabrik Louis Peter AG’nin bir kolu olarak oluşturulur.

Continental nereli?​

Continental nereli?
Continental AG, 1871 yılında Almanya’nın Hannover kentinde kurulan lastik şirketidir.

Ali Okan Tamer kimdir?​

Ali Okan Tamer, Otomotiv Lastikleri Tevzi A.Ş ticari ünvanlı Continental Türkiye’nin genel müdürü görevine getirildi. 1968 İstanbul doğumlu olan Tamer, Sankt George Avusturya Erkek Lisesi’nin ardından, İstanbul Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünden mezun oldu.

Continental Türkiye’de üretiliyor mu?​

Continental Türkiye’de üretiliyor mu?
Bu şirketlerden biri de dünya lastik üretim devi Alman Continental… 2000 yılında Türkiye’ye giren ve bugün 300 bayisi ile 1.500 kişiye istihdam sağlayan şirket, Türkiye’de büyümesini sürdürüyor.

Continental Hangi ülkelerde üretiliyor?​

Continental Hangi ülkelerde üretiliyor?
More videos on YouTube
Pirelli hangi ülkenin? | Pirelli lastik üretim yeri, İtalya’dır. Türkiye Kocaeli’nde de üretim fabrikası bulunmaktadır. Pirelli lastik fiyatları için tıklayın.
Continental hangi ülkenin? | Continental lastik üretim yeri, Almanya’dır. Continental Lastik fiyatları için tıklayın.

Continental ne zaman kuruldu?​

8 Ekim 1871, Hannover, AlmanyaContinental / Kuruluş

Continental ne üretiyor?​

Continental ne üretiyor?
Continental, ticari araç lastiklerinde dünyanın önde gelen üreticilerinden biridir. Birimimiz Kamyon lastikleri, “Yük”, “İnsan” ve “İnşaat” segmentlerinde yük ve yolcu taşımacılığı için kamyon ve otobüs lastikleri sunmaktadır.

Evet, Continental Türkiye genel müdürü Jaron Wiedmaier oldu. Continental Türkiye'nin kimin olduğunu sorduğunuzda, Alman merkezli şirket Continental'in Türkiye'deki faaliyetlerini sürdürdüğünü belirtmek isterim. Continental AG, 1871 yılında Almanya'nın Hannover kentinde kurulmuştur.

Ali Okan Tamer ise Otomotiv Lastikleri Tevzi A.Ş ticari ünvanlı Continental Türkiye'nin eski genel müdürüdür. Kendisi 1968 İstanbul doğumludur ve İstanbul Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünden mezun olmuştur.

Continental Türkiye'de üretimi yapılmaktadır ve 2000 yılında Türkiye'ye girmiştir. Bugün 300 bayisi ve 1.500 çalışanı ile Türkiye'de büyümeye devam etmektedir. Continental, ticari araç lastikleri konusunda dünyanın önde gelen üreticilerinden biridir ve kamyon ve otobüs lastikleri gibi ürünler sunmaktadır.

Continental'in merkezi Almanya olup, Türkiye'den başka birçok ülkede üretim tesisleri bulunmaktadır. Continental, 1871 yılında Hannover, Almanya'da kurulmuştur.

Geri