AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Consus Enerji ne is yapar?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Consus Enerji ne is yapar?​

TÜRKİYE’NİN ENERJİ UZMANI Consus Enerji, Türkiye’nin dört bir köşesinde yeni nesil enerji yatırımlarını gerçekleştiriyor, enerjinin geleceği olan yenilenebilir kaynaklara yatırım yapıyor ve sanayi kuruluşları tarafından ihtiyaç duyulan enerji çözümlerini yerinde hayata geçiriyor.

Consus Enerji kimin?​

Borsa İstanbul’da gong, Türkiye’nin yenilenebilir enerji ve dağıtık enerji alanındaki öncü firmalarından olan ve Global Yatırım Holding iştiraki Consus Enerji için çaldı.
Consus Enerji halka arz eşit mi?
Sermaye Piyasası Kurulu’nun (SPK) son gerçekleştirdiği toplantıda halka açılma için onay alan Consus Enerji borsada satış – sabit fiyatla talep toplama ve eşit dağıtım yöntemiyle halka arz edilecek.

CONSE halka arz kaç kişi katıldı?​

#Conse Halka Arzına 173.974 Yatırımcı Katıldı.

Consus enerji hisse ne zaman işlem görecek?​

Consus Enerji İşletmeciliği ve Hizmetleri A.Ş paylarının birincil halka arzı 14-15 Nisan 2022’de “Borsa’da Satış – Sabit Fiyatla Talep Toplama ve Satış Yöntemi” ile Borsa İstanbul Birincil Piyasa’da Garanti BBVA Yatırım aracılığıyla gerçekleşecektir.
Consus enerji nasıl alınır?
Consus Enerji 14-15 Nisan 2022 tarihlerinde halka arz edilecek. Halka arza, Garanti BBVA İnternet’te “Yatırım” menüsü altında bulunan “Hisse Senedi” adımından ve Garanti BBVA Mobil’de “İşlemler”-“Yatırımlar” menüsünde “Hisse Senedi” adımından CONSE.HE kodunu aratarak başvurabilirsiniz..

Consus enerji eşit mi?​

Consus Enerji halka arz oluyor! Şirketten yapılan açıklamaya göre, Sermaye Piyasası Kurulu’nun (SPK) son gerçekleştirdiği toplantıda halka açılma için onay alan Consus Enerji, sabit fiyatla talep toplama ve eşit dağıtım yöntemiyle halka arz edilecek.

Global Yatırım Holding sahibi kim?​

Yönetim Kurulu Başkanı Global Yatırım Holding’in kurucu ortakları arasında yer alan Mehmet Kutman, Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdür olarak görev yapmaktadır.
Consus Enerji eşit mi?

CONSE hisse kimin?​

CONSE Kime ait? CONSE, %29,96 oranında DİĞER %70,04 oranında GLOBAL YATIRIM HOLDİNG ANONİM ŞİRKETİ iştiraklerine aittir. CONSE genel müdürlük görevini ise üstlenmektedir.

Consus Enerji Hisse kodu nedir?​

Consus Enerji İşletmeciliği ve Hizmetleri A.Ş. halka arzı 14-15 Nisan 2022 tarihlerinde gerçekleştirilecek. Eşit Dağıtım yöntemi ile Consus Enerji, Borsa’da CONSE kodunu alacak.
Consus Enerji ne zaman işlem görecek?

Geri