Comolokko ne anlama gelir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Web sitesi
forumsitesi.com.tr

Comolokko ne anlama gelir?​

lorna’nın klibinde de gözüken panamalı dj’imiz el chombo’ya bir göndermedir aslında bu “chombo loco” ve de dilimize “deli kara”, “maynağ zenci”, “çılgın şopar” gibi tercüme edilebilir.

Papi Chulo ne zaman çıktı?​

2003Papi Chulo… te traigo el mmmm / Çıkış tarihi
ispanyolca babalık anlamına gelen, sık kullanılan argo kelime.
Şafak olmuş Comolokko ne demek?
fantastik askeri lügatın en nadide parçalarından biri bu cümle. kışladan kışlaya comolokko, conimoni, cart curt vs. gibi değişiklikler göstermekle beraber hepsinin meali aynıdır, günleri azalan üst devre askerin vurdumduymazlığını imgeler (sanatsal finiş).
Dale Don ne zaman çıktı?
2003Dale Don / Çıkış tarihi

Sientelo ne zaman çıktı?​

2005Sientelo / Çıkış tarihi

Ispanyolca Mami ne demek?​

Yo te quiero más, mami. Ben seni daha çok seviyorum anneciğim. “Te echo de menos, mami”. “Seni çok özledim anneciğim”.
precision approach path indicator (papi) i.
Dale Don Dale hangi ülkenin?
Bailamos ne zaman çıktı?
1998Bailamos / Çıkış tarihi

Speedy Sentello ne zaman çıktı?​

Mami hangi dilde ne demek?​

mami – Türkçe çeviri – örnekler İspanyolca | Reverso Context. Bu örnekler aramanıza bağlı olarak kaba sözcükler içerebilir. Bu örnekler aramanıza bağlı olarak günlük dilden sözcükler içerebilir.
Don Omar – Dale Don Dale (2003)
Julio Iglesias kim?
Julio José Iglesias de la Cueva (d. 23 Eylül 1943, Madrid), İspanyol şarkıcı, söz yazarı. 300 milyondan fazla satan sanatçının albümleri 14 farklı dile çevrildi. Başarılı müzik kariyeri boyunca 2600’dan fazla platin ve altın plak sahibi olmuştur.
Speedy Sentello hangi ülkenin?
Ülkesi Puerto Rico’da yüz binlerce albüm satan Sir Speedy, gerçek adıyla Juan Antonio Ortiz, artık tüm dünyanın tanıdığı bir isim. Hem de müzik yaptığı farklı müzik tarzıyla (reggaeton) hatrı sayılı isimler arasında girmeyi başardı. 4 Mart Perşembe günü ise İstanbullularla Riddim’de buluşuyor.

Geri